PES 2014 - így irányítsd a labdát!

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
A Konami kiadott egy oktatóvideót arról, hogy miként kell irányítanunk a labdát a Pro Evolution Soccer 2014-ben. A megfelelő átvétel kulcsfontosságú, a látványos cselekhez vezető első lépés a videó megtekintése.

Kíváncsi vagy, hogy miként kell végrehajtani a bumeráng-csapdát? Valódi labdazsonglőr szeretnél lenni a Pro Evolution Soccer 2014-ben? Akkor tekintsd meg az alábbi videót, melyben a Konami illetékesei készséggel a segítségedre lesznek.

A PES 2014 szeptember 27-én érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

9.
9.
Crow1983
Nemhogy összeállna a Konami ,meg a EA sport és csinálnának egy atom focis játékot!
8.
8.
Hab
Szerintem bőven elég 3-4 évente egy focis játék. Lehet hogy idén majd beruházok egy fifára. Most már igazán leválthatnák Messi-t meg CR-t, kicsit unalmas.
7.
7.
JacoB
Én idén is a FIFAnal maradok, nem tudnám megszokni ennyi év után a PES-t :) én megvagyok elégedve a FIFAval ,minden évben egyre élethűbb játékot csinálnak . A karrier mód is minden évben sokat fejlődik ,nekem meg az a lényeg :) csak amit nem bírok a FIFAban ,hogy a bírók teljesen hülyék, meg a kapusok is néha olyan gólokat kapnak amik csak a mesékben vannak. például nekem a neten volt olyan ,hogy a kapusomat fejbe lőtték és bepattant.. kicsit sem idegesítő :D
6.
6.
#3: Bizony-bizony elsőre nekem is ez volt a benyomásom. Még igazából én sem tudok dönteni: /a pesnek jobb a fizikája, de viccesen néznek ki a játékosok,/ Bajnokok ligája, stb., de a cspaptok nem licenszeltek,/ itt te irányítod a játékot, de a mozgás fura/
5.
5.
Grabowsky30+
#3: Ugyan ez a véleményem nekem is a Pessel kapcsolatban, furcsán magasak az emberek és olyan hülyén mozognak! Viszont ezek a trükkök tök jók amik a videóban láthatóak! :)
4.
4.
Kreto
#3: Szerintem egy darabig közel egyformák voltak a fifával és talán a pes kicsit jobb is volt. Viszont mivel a fifa kapta az össze licenct és a hírnevet a pes szépen lassan lemaradt. Az utóbbi pár rész borzalmas volt a fifához képest. Viszont az ilyen szintű labdazsonglőrködést régóta várom :)
3.
3.
JacoB
Nekem valahogy a FIFA mindig is jobban tetszett, a PESben furcsán mozognak a játékosok, meg szerintem hülyén is néznek ki .Ami szerintem jó a PESben az az hogy van benne rendes bajnokok ligája.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...