Látnivalókon a törölt Legacy of Kain-játék

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
Concept rajzokat és videókat szereztünk a törölt Legacy of Kain-játékról, a Dead Sunról, sőt infómorzsákat kaptunk a témában készülő és egyelőre PC-exkluzív multiplayer anyagról, a Nosgoth-ról is.

Mint tudjuk, az Unreal Engine 3-at használó Legacy of Kain: Dead Sun a Climax Games berkein belül készült, végül 2012-ben kaszálták el. Egy NeoGAF-júzer a minap 20 concept rajzot és 4 concept videót halászott össze a projektről, ezek alapján minimálisan képet kaphatunk arról, min szorgoskodtak a srácok:


És a Nosgoth?

Érdekesség, hogy a látnivalók mellett néhány Nosgoth-infómorzsa is érkezett, a Legacy of Kain-univerzumban játszódó multis anyagról a Square Enix közösségi menedzsere beszélt bővebben - ő erősítette meg korábban a Legacy of Kain: Dead Sunról szóló pletykákat is.

Mint mondta, a Nosgoth egy nagyon erőszakos, külső nézetű kompetitív multiplayer játék lesz "egy kis csavarral". Annyit leszögezett, hogy nem MMORPG-ről és nem MOBA-ról van szó, nem is igazán hasonlítható semmihez, legfeljebb az Unreal Championship 2-vel vethető össze. Elmondása szerint a Nosgoth jelenleg PC-n fut, de a platformlista bővülhet később.

12.
12.
Juha
#11: nem tudom hogy jött ide a Giana Sisters, de az egyik kedvencem volt régen :P
11.
11.
Juha
#7: Meg a mai parasztnak nincs is emléke olyan klasszikusokról, mint a Blood Omen, vagy neaggyisten pl. Giana Sisters (az eredeti C64-es)... A mai paraszt csak a legújabb szennyekkel játszik, és leszólja a kickstarteres Shadowrun-t, mert szar a grafika, meg milyen már stb.Ok, vannak benne hibák, de miben nem voltak? :)

Egy új Vampire játéknak is örülnék, a Bloodlines is ígéretes volt, csak ne lett volna annyi bug benne...

10.
10.
Stack
#9: Szerintem van még ebben a világban bőven annyi, hogy ne kelljen rebootolni.
Van még benne felgöngyölítésre váró szál bőven.
9.
9.
ennijofat
Nekem nem tetszik. Az új szereplő röhejesen nézett volna ki. Nem értem miért nem egy Soul Reavert csinálnak rebootba.
8.
8.
Stack
Hát tényleg ezt a pár videót elnézve nem semmi dark-os nyomasztó hangulatú lett volna ez a játék...
Ha még társult volna az elődökre jellemző többsíkon futó, jó kis story-val igen nagyot kaszálhattak volna vele.
7.
7.
PrimYaz00
#6: mert a mai paraszt jobb szereti az egyhangú fps-t, amibe a kutya nagy újdonság...
6.
6.
Extol
Miért pont az értelmes játékokat dobják ki?
5.
5.
mamgu
Bár az rpg-kért nem vagyok oda, a képek alapján ezér ténleg kár.
4.
4.
Rabit Wars
#1: Teljesen egyet értek az előttem szólóval. Ilyenkor olyan mérges tudok lenni a fejlesztőkre egy ilyen játékot el kaszálni amiben van tényleg valami plusz, nem úgy mint a többi vámpíros játékban....
Főleg egy folytatás egy klasszikus névhez áhh...!
Életem legelső vámpíros játéka volt LoK. mai napig vissza gondolok , csak öröm a "darkos" komor hangulatú világában bolyongani, én azért bízok egy folytatásban a remény hall meg utoljára! :)
1.
1.
Raam989
Az SE egy hatalmas balfasz, erre nincs jobb szó. Egy ilyen darkos, igazi vámpíros (értsd nem twillight buzulás és nem is napjainkban játszódó baromság) játékkal istentelenül nagyot kaszálhatnának, szerintem nagyon nagy igény lenne egy jól összerakott vámpíros cuccra. És a LoK mindig is jó cucc volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...