Legacy of Kain: Defiance

A nagynevű sorozat jelenleg elérhető legfrissebb része, mely PC-re, PS2-re és az első generációs Xboxra jelent meg.
1720001074

Legacy of Kain: Soul Reaver - képregényes előzményt kap a kultjáték

Több mint húsz év után a Crystal Dynamics és a Bit Bot Media jóvoltából végre visszatér az ikonikus dark fantasy franchise, igaz, egy kicsit másabb formában, mint azt sokan remélték.
1713547800

Abubakar Salim szívesen eljátszaná Kaint

Ugyan nincs arról hír, hogy a kultstátuszban lévő játékok élőszereplős adaptációt kapnának, azonban a Tales of Kenzera rendezője már azt is tudja, hogy melyik epizódot filmesítené meg legszívesebben.
1651479300

Breaking: a Square Enix több stúdióját is átveszi az Embracer Group

Ez az év a nagy felvásárlások éve, és íme, az újabb nagy bejelentés: a THQ Nordicot és a Gearboxot is magába foglaló Embracer Group bejelentette, hogy a Square Enix több stúdióját és számos címét megveszi.
1624896000

Valami készül a Legacy of Kain-játékok háza táján?

A Legacy of Kain-széria rajongói már olyannyira ki vannak éhezve egy új játékra a frencsájzon belül, hogy talán már mindenhol délibábokat látnak, de most egy szivárogtató is úgy véli, hogy hamarosan feltámadhat a sorozat.
1424710838

Mozog a törölt Legacy of Kain-játék

Nem most hallunk először a 2012-ben elkaszált Legacy of Kain: Dead Sunról, amin a Climax Studios dolgozott egy ideig. A NeoGAF fórumozói ismét kitettek magukért, egy félórás gameplay videót halásztak elő a játékról.
1402149600

E3 2014: Bejelent a Crystal Dynamics

Sűrű lesz a jövő hetünk, bejelentéssel készül a Crystal Dynamics is, ráadásul ha minden igaz, a stúdió nem a konzolgyártók konferenciáin fogja elsütni a meglepetését. Vajon mi lehet az?
1376582400

Látnivalókon a törölt Legacy of Kain-játék

Concept rajzokat és videókat szereztünk a törölt Legacy of Kain-játékról, a Dead Sunról, sőt infómorzsákat kaptunk a témában készülő és egyelőre PC-exkluzív multiplayer anyagról, a Nosgoth-ról is.
1371646980

Frissítve: Már tíz Legacy of Kain-címet töröltek

A Legacy of Kain-sorozat már hosszú évek óta pihenőpályán van, ami felettébb gyanús. A NeoGAF fórumozójának hála, bizonyítékot kaptunk a frencsájz lejtmenetéről. Még tavaly is elkaszáltak egy ígéretes projektet.
1369665980

Jön a Legacy of Kain: War of Nosgoth?

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Crystal Dynamics mostanság a Legacy of Kain új részén (remake-jén?) dolgozik. A "War of Nosgoth" kifejezés feltűnt a legutóbbi AMD-illesztőprogram fájljai között.
1360600386

Frissítve: Érkezik a Legacy of Kain új része?

A Square Enix nemrégiben a Legacy of Kain-sorozatra vonatkozó domain címet regisztrált. A warfornosgoth.com egyértelműen utal a vámpíros sorozatra, s a pletykák szerint a Crystal Dynamics szorgoskodik a rebooton.