Újra bemutatkozik a 2K Drive

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Take-Two formálisan is bejelentette az iOS-re érkező 2K Drive-ot, amit a Blur és Project Gotham Racing egykori fejlesztői kalapálnak - most Lucid Games néven. A cím ősszel érkezik az Apple eszközeire.

Bár a júniusi E3-on már értesülünk az egykori Bizarre Creations-tagokból verbuvált Lucid Games alkotásáról, a nemzetközi piacon csak most mutatkozott be az iOS-es autós cím. A 2K Drive egyébként az ősz folyamán landol az App Store-ban, s olyan autógyártók portékáit nyúzhatjuk benne, mint a Dodge, a Fiat, a Ford, a GM, az Icon, a Local Motors, a Mazda, a McLaren, a Nissan és a So-Cal.

A pályákat valós helyszínekről mintázták, az utcai versenyek mellett némi off-road móka is vár ránk. 20 minijáték is helyet kap a 2K Drive-ban, illetve lesz vezetőülés-nézet, valamint multiplayer is. Köszönjük, ArrowCross!

8.
8.
PCgamer
a RR3-nál már most jobb
6.
6.
Oldskoolgamer
#3: Sőt most jobban elolvasva. PSP-n eleve vannak bőven igényes SNES/NES emuk ha éppen valaki azt akarja. Megint csak a fizikai jól elrendezett gombok miatt alapból garantált az élmény.
5.
5.
Oldskoolgamer
#3: Én eleve mindig is túlértékeltnek tartottam mind a 2 platformot pont amiatt szinte amit írtál. Olyan szenvedős ránézni ezekre az emberekre meg olyan röhejes hogy játékplatformnak állítják be ezt a tepsitapizást. Lehet a kézi konzoloknak annyi de sokkal jobban dicsértem a psp-psx kompatibilitást. Nagy ötlet volt +rendes gombokkal irányítható is. Meg valószínűleg ott nem is emuláció történik hanem utasításkészletből adódó kompatibilitás. Ilyen szempontból szeretem mai napig a PSP-m. Destruction Derby-t, NFS3-at, de a Ridge Racer első részét is nagyon fun rajta tolni ha úgy adódik.
3.
3.
aordog
Ha valakinek olyan android telefonja van, hogy ez menne rajta, akkor az fogjon mondjuk egy ps1 emulatort, ami mär röhögve elérhetö....
Ezutän olyan gamekkel tud nyomulni, mint példäul a NFS High Stakes, GT, Resident Evil, Dino Crisis, Medievil, Crash Bandicoot, Tomb Raider....
de nem!!!!! Nektek ezek a pepitäba mäzolt ocsmäny jätêkok kellenek.
Snes, N64, PS1 emulätorok elérhetöek!!!!
Gyerekek!!! Miért kellenek nektek az ilyen ocsmäny android, IOS- os jätékok???
Azért, mert éppen PC- n vagy konzolon nincs lehetöséged nyomni, az nem azt jelenti, hogy ilyen mélyre le kell sülyedni!
2.
2.
mestermagyar
Naa androidra is jöjjön ki. A legjobb játékokat szarnak kiadni rá.
1.
1.
rDAVE
Ezzel én PC-n el tudnék szórakozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...