A legszebb CGI kép, ami valaha készült

  • Írta: szabi
  • 2005. december 13.
  • Hardver
Link másolása
Hihetetlen CGI képre bukkantunk, ellenőrizzétek ti is! Így fognak kinézni a játékok pár év múlva...
Gondoljatok csak bele, így fognak kinézni a játékok pár év múlva...

22.
22.
Ca$h
Egyebkent eszre vettetek, hogy valoszinuleg Liam Neeson sozlgaltatta a "modellt" a Mennyei Kiralysagbol, nekem legalabbis o jut eszembe rola. Egyebkent ha valaki elethu autos progit akar latni, ami majdnem teljesne olyan, mintha a valosag lenne az nezze meg X360-on a Project Gotham 3-at... le fog szakadni az arca tole... GARANTALOM!!! ;)
21.
21.
Drago
Ja és tudom, hogy szar nevet válaszottam anno, meg még sokszor el fogom mondani, de semmi közöm a sárkányokhoz. Drago - Man, tessék következőkben jobban odafigyelni! :P
20.
20.
Drago
Rocko: én azért bízom annyira az emberi kreativtásban, hogy nem fognak elfogyni az ötletek. Bár mondjuk ahogy elnézem a mai kínálatot... Maximum kevesebb lesz belőle :D. InGennel meg egyetértek. Azért még van hova fejlődni (hardver terén is). Hogy is van az a mondásszerűség: "A fejlődés megállíthatlan." (?)
19.
19.
fojesz
és ha az elder scroll V így nézne ki? :P
18.
18.
lewton6
nekem az oblivion lesz a csúcs :)

többet nem is akarok
17.
17.
InGen
Egy jó ideig lehet még fejleszteni, hiszen hol vagyunk még attól, hogy mondjuk egy városnyi területet szépen több ezer valósághű emberrel, épületettel, kocsival stb ki tudjon köhögni a gép...
16.
16.
Myko Alto
Majd szépen körbe-körbe cirkumveniálunk! :D
15.
15.
rocko
dragonman, valahogy ezt en is igy gondolom, hizsen a grafika nem fejlodheto orokkon oroke. De utana, amikor mar az osszes 5let megvalosult, amikor mar a grafikat nem lehet tovabb fejleszteni. Nah akkor mit fognak majd kesziteni? (sims 3000 tizedik addon ;) )
14.
14.
ekho
És Emi felhívta figyelmemet erre,bár én már láttam cgtalkon...Na igen,nem rossz,nem rossz,belekötni én beletudok,de kizárólag csap apró-cseprő dolgokba,amik nem kissebbítik a kép nagyszerűségét (hú de jól hangzott,ehh),Szóval gyerekek ,ezt is meglehet csinálni játékba minden zokszó nélkül már most!DE egy rendes játékélménybe nem lehet beletenni,mert a videókari benyekken a hihetetlen polymennyiségtő. (mellesleg a mi enginünk ..najó,ezt nem szabad leírni...)

Summa summárum,jó,jó,de kérdem én hol marad a kreativitás,hiszen egy fejet majdnem mindegyik komolyabb 3d-s emberke megcsinál,csak idő kell hozzá,jó sok...:)
13.
13.
Panyi
Nekem sem kell ez, nekem a HL2nek a kinézete az az elvont kis grafika tetszett nekem és sokkal jobban érzetem magam benne, hát még a szerepjátkok, most képzeljetek el egy RPG-t így, olyan mintha majd DS filmet néznéd, ami nem jó, vagy nem tudom, de nekem nem tetszene. Azért lesz a játék, hogy kiszabaduljunk a valóságból. Najó FIFA valéamelyik részében megnéznélk egy ronaldót, de az megint más, sztem elkezdik egy ideig ezt csinálni azt rájönnek, hogy majd nem lesz ez jó...
12.
12.
zoenn
Miért ezt az életunt kereszteslovagot kellett kitenni nyálcsorgatónak??? Nem jobb lett volna egy nagymellű cicababa???
11.
11.
-callisto-
szerintem meg egyáltalán nem kell ez nekünk. nem véletlen hogy a cell shaded grafikás jatekok olyan jol futnak mostanában. az ember megcsomorlik ettol a nagy vircsuál rielititől és egy kis kikapcsolodásra vágyik, egy másik világba, ami tok más mint amiben él. szerintem ehhez kell az, hogy ne legyen ilyen veszett élethu. meg minek? de tényleg, minek?????



persze szép, nem errol van szo :)
10.
10.
fojesz
Nagyon szép és igenis kell ez nekünk! :D Meg egy jó kis gép is hozzá, de az már más tészta... :)
9.
9.
zoenn
majdha az valódi élet képét sikerül a játékokban látni, akkor öröméjzengek
8.
8.
Drago
Az én véleményem, hogy fog még ez változni. Kezdetben mivel grafika nem volt annyira fejlett és még gyerekcipőben járt a számítógépes téma ezért anno sok volt az új ötlet, kezdeményezés. Aztán elindultak a grafikai fejlesztések terén, és szvsz mihelyst elérnek mozgás közben is egy elég élethű szintet (esetleg határokat fognak súrolni) akkor újra előtérbe kerülnek a kreatív emberkék. Lehet hogy csak én áltatom magamat ezzel, de majd meglátjuk.
7.
7.
Halfer
szerintem se kéne olyan húde élethűre csinálni egy gémet! ehhez már csak a hardware-eket is frissíteni kell most már lassan havonta (hehe xD) és az nem túl jó. a játékélményre mennének inkább mint az élethű grafra
5.
5.
Myko Alto
Részemről a beszarás...már csak Ekho mestert várom hogy nyilatkozzon..
5.
5.
Myko Alto
Részemről a beszarás...már csak Ekho mestert várom hogy nyilatkozzon..
4.
4.
Drago
Miért szar ha élethű?
3.
3.
Halfer
na ja... ez már szerintem túlzás lesz, ennyire nem kell hogy élethű legyen egy gém
2.
2.
Ca$h
Hmmmm... csak a szeme nem elethu szerintem!!!
1.
1.
-callisto-
hmmmm... és ismét csak hmmmm......



kell ez nekunk?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...