Kiszivárgott videón a Homefront 2

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Az internetnek hála először mozog a Crytek által készülő Homefront 2. A kiszivárgott videó a játék egyik nagyon korai változatát ábrázolja: a textúrák sok helyen még hiányoznak, ahogyan az animációk is.

Egy rejtélyes bennfentes posztolta az alábbi gameplay videót a Homefront 2-ről, amely még erősen alfa, a grafika korántsem teljes. Az viszont már leszűrhető, hogy hatalmas terepen fordulunk meg (nyitott világ?), s járművezetésnek is hódolhatunk. A játékot a Crytek készíti, vélhetőleg 2014-ben már rávethetjük magunkat.


 

37.
37.
kopic
#36: Allandoan alpari stilusban viselkednek.
36.
36.
kopic
#35: Sztem jobb lenne, ha nem tudomot, es Von wolfot is bannolnad, vagy adnal nekik egy-egy warnt, mert mar eleg regota muvelik ezt egyes hireknel...
35.
35.
hakydakillah
Most már igazán abba lehetne ezt hagyni... Nem értem hogy tudtok ennyire gyerekes szintre süllyedni. Büszkék lehettek magatokra...
34.
34.
Dreadlox
mi ez az erős hugyszagú ovodás civakodás, beszéljetek meg egy időpontot, boxoljátok le, vagy mennyetek szobára, engem nem érdekel, csak valami témához kapcsolódot kommentáljatok ide, a jóbüdöskúrvaistenmindent! Na, a játékról meg csak annyit, ha olyan rövid és szar lesz mint az első akkor felejtős.
24.
24.
#23: *19
Szerkesztés gombot a népnek
23.
23.
Azt persze senki sem veszi észre, hogy két 20. Komment van...
8.
8.
kingpeachy
Két-három embernek állandóan trollkodni kell minden cikknél hihetetlen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...