Képeken a Batman: Arkham Origins

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 19.
  • Képek
Link másolása
Öt új screenshot landolt a galériánkban a Batman: Arkham Origins-ről, amiken feltűnik Alfred, Batman barlangja és a Mad Hatter is - utóbbi végre normális képminőség mellett.

Valószínűleg a Batman: Arkham Origins is előkerül még az idei Gamescomon, viszont már most is tudunk mutatni nektek ezt-azt belőle: öt új screenshot jelent meg az imént a PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra készülő játékból.

30.
30.
EnderKnight
29.
29.
Ebben már benne lesz alfréd is.:)
28.
28.
Ghost26Dave
Az originsben persze hogy lesz
25.
25.
Ghost26Dave
Hogy élte volna túl.Ebben az esetben,hogy adták volna ki a harley quinn revange nevű dlc-t. Joker biztos meghalt
24.
24.
guitarlord
#22: Azt, hogy az új Rocksteady részben visszatér-e, nem tudom, ráadásul ugye SPOILER ALERT!!!! a jó ég se tudja, hogy túlélte-e az Arkham City végét Joker SPOILER VÉGE!!!!

Viszont a DC Universe Online-ban papíron Ő adta Joker hangját, ez tavaly volt, szóval nem hinném, hogy ténylegesen kiszállt és nem lesz többé Joker.... :)
23.
23.
DarkLord
Én sosem szerettem Batman-t de az Arkham Asylum-nak a feeling-je olyan szintem eltalált, hogy nem mondom, hogy megszerettem Batman-t de azzal simán jól elvoltam és ezáltal a következő részt is végigtoltam az sem volt rossz így várom itt mit tudnak kihozni még ami jó lehet.
22.
22.
Macifasz
#18: Nem bírta sokáig? Ezt, hogy érted? Visszatér a Rockestady által hegesztett részben? Mert ebben az újban nem ő adja Joker hangját, ezt tudjuk.
21.
21.
Yanez
#15: Nekem speciel tetszettek azok a rébuszos baromságok, különösen a City-ben.
20.
20.
giga321
#19: copperhead

és régebben így nézett ki

http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20080930185558/dcanimated/images/9/93/Copperhead.png
19.
19.
18.
18.
guitarlord
#17: +1

Így van! Ez a rész például lehetőséget kínál kísérletezésre szinkronhangok terén, mert lássuk be, Kevin Conroy és Mark Hamill sem fogja örökké ezt csinálni (tudom Hamill elvileg kiszállt, de nem bírta sokáig :) ). Ha a mostani színészek beválnak, akkor később átvehetik a 2 Úriember helyét, mikor azok "szögre akasztják a sisakot"....

A Rocksteady mesterműveket alkotott, reméljük a nextgen folytatás is hozza a szintet, erre pedig tekintsünk úgy, ahogy Drazhar is írta: időkitöltő, éhségcsillapító :)
17.
17.
Drazhar
#4: Ettől nem kell félned, ez így lesz, de ezt mind tudtuk már amióta kiderült, hogy ezt a B-csapat fejleszti, amíg a Rocksteady csinálja a nextgent.
Ennek a játéknak nem célja átugrani a lécet, szimplán csak időkitöltő szerepe van, hogy a brand ne pihenjen. Ennyi :)
16.
16.
Kreto
15.
15.
jszili32
Remélem ez hosszabb lesz mint az előző részek és nem ilyen rébuszos baromságokkal töltik ki a játékidőt!
13.
13.
KeXxX
Én úgyis megveszem, hiába hogy kevés újítás lesz benne, jobb mintha már 100-adjára pörgetném ki az Arkham City-t vagy az Asylum-ot. Új sztori, küldetések, kütyük, verekedés, újfajta nyomozás stb..
12.
12.
aordog
Elörendelve Wii U- ra. pont
A game ütni fog, mert a Rocksteady- nek is bukäs lenne a címnek a lejäratäsa. pont
A Rocksteady nem újonc bandänak adta. pont
Ezt elbaszni lenne tudäs, nem pedig jo jätékot kêszíteni, mivel az alapok töléletesek. pont
Sajnälom, akik kételkednek. pont
Beszarnék, ha nekik lenne igazuk. :)pont.........
8.
8.
Macifasz
#4: Ez a rész nem is annak készül...az Arkham City egyenes ágú folytatását már a Rockesteady fogja hegeszteni, és ez így van rendjén. Ezt eddig is tudni lehetett, ahogy azt is, hogy ez a rész szinte alig fog újítást tartalmazni. Játék mechanikailag szinte semmit, de kütyükben egy-két dolog lesz, ami újdonság lesz. És nekem ez bőven elég...majd a Rockesteady hegesztette rész hoz újításokat.
6.
6.
Torque
#3: Gondolom arra gondolt, hogy ez már nem Rocksteady gyártmány, valami Warner Bros. által összeverbuvált újonc banda hegeszti.
5.
5.
giga321
#4: Én is így érzek :/. De ne legyen igazam. Talán a karácsonyos hangulat még egy +-t ad.
4.
4.
eximmice
Én csak attól félek,hogy nem lesz benne szinte semmi újdoság a multit leszámítva.A hangulat és az atmoszféra továbbra is ütni fog szerintem.Simán lesz olyan jó mint az elődei,de szerintem nem fogja felülmúlni azokat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...