GC 2013: Még készül a Rainbow 6: Patriots

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 24.
  • Hír
Link másolása
Habár a Splinter Cell, vagy a The Division mellett talán elfelejtettük a Ubisoft másik Tom Clancy-féle frencsájzát, a Rainbow Sixet, a Gamescomon a kiadó megnyugtatott mindenkit: a Patriots még mindig fejlesztés alatt van.

Alain Corre, a játék direktora az IGN-nek elmondta, hogy a projekt "továbbra is fő" a csapat boszorkánykonyhájában. A Ubisoft még mindig fontos frencsájzként tekint a Rainbow Sixre, s csupán akkor mutatják be az új játékot megint, ha már minden tökéletes lesz.

Arra a kérdésre, miszerint a játékot átdolgozták-e, Corre kitérő választ adott: mint mondta, azt szeretnék, hogy a játék egy lenyűgöző történetet mutasson be, s a játékosok elégedettek legyenek azzal, amit látnak.

Magyarán: a Rainbox 6: Patriotsra érdemes lesz várni, de jelenleg még a Ubisoft sem elégedett vele teljesen. Majd akkor mutatják be, ha minden klappol.

Könnyű kitalálni, hogy a fejlesztés körül problémák adódtak. A címet 2011 decemberében mutatták be és szinte biztos, hogy azóta jelentősen átalakították. Remélhetőleg hamarosan többet hallunk majd a Szivárvány Hatosról.

6.
6.
aordog
Vegas elsö része 360- on. Uramisten!!!! Imädtam.
Amikor lopakodtam a legnehezebb fokozaton..
Az elsö Hotelbe, amikor bementünk..
Minden sarok kihíväs volt...
A túszok mentêse...
Az ütös grafika, a faxa hanghatäsok és a zene.
Érdekes, hogy a mäsodik része mindenben kevesebb volt. A mai napig ez szämomra egy hatalmas pofon.

De ez!! De ez! Nagyon värom.
5.
5.
DON GONDOCS
Hát nemtudom a régi részek jók voltak Raven Shield és Athena Sword, Iron Wrath utána jött a felemás Lockdown, és a mai napig legjobb kommandós játék a Vegas, a második már felejtős. A Splinter cell és Ghost Recon játékok után itt várjuk az új R6 részt, de már egyre nyugtalanító ez a nagy kihagyás.
2.
2.
EBR2000
Legalább a multi már kész van! :D
Mondjuk ki tudja hogy nem adnak-e ki egy félkész játékot meg így is. Remélem nemszúrják el a játékot mert az egész fremcsájz nagyon jó volt!
1.
1.
RangerFox
A frencsájszhoz hozzáfűzve nekem csak a six vegas tetszett de kíváncsian várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...