GC 2013: Jobban fut a The Sims 4, mint az elődje

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Maxis megnyugtatta a low-end konfigurációk tulajdonosait, miszerint a The Sims 4-et szénné optimalizálták, így az új epizód jobban fut majd majd a gyengébb gépeken, mint a harmadik rész. A motor persze ugyanaz.

Ha jól emlékszünk, a Maxis valami hasonlót nyilatkozott a The Sims 3 megjelenése előtt, aztán a végeredmény nem fedte teljesen a valóságot. A stúdió most is letette a nagy esküt, miszerint a The Sims 4 jobban fog futni az alsó kategóriás gépeken, mint a The Sims 3 - ezt maga a producer, Ryan Vaughn nyilatkozta a Digital Spynak.

Eleonóra örömmel újságolja a kamionsofőr élettársának, hogy a munkahelyi laptopján is elfut majd a játék.

E tendencia szerint a The Sims 2-nek nagyobb a gépigénye, mint a The Sims 4-nek, ami azért erős paradoxon. Mindegy, örüljünk annak, hogy a lassan tíz éves engine-t sikerült még jobban optimalizálni, elvégre a célközönség tetemes hányadának nem feltétlenül van modern, bivalyerős gépe. Minél szélesebb a játékosbázis, a játéknak annál különbözőbb konfigurációkon kell futnia és a közkedvelt életszimulátornál erre keresve sem találnánk jobb példát. "A cél az, hogy a játék örömöt nyújtson, függetlenül attól, hogy milyen konfiguráción játszunk".

A The Sims 4 2014-ben jelenik meg PC-n és Mac-en - a konzolos verziókról még nem esett szó.

14.
14.
Gamerdavid
A Sims 2-ben folyton befalaztam a simeket, meg éheztettem őket.
13.
13.
SP4C3F0X
A Sims3-hoz is meg kellett lenni egy alaphardvernek. Sokan azt gondolják hogy minden az optimalizáción múlik. A simsnek azért illik 1-2 GB Videomemória, mivel rengeteg dolgot jelenít meg egyszerre. Tehát akinek gyenge gépe van az minden optimalizáció ellenére szembesül azzal hogy minél jobban berendez egy szobát, annál jobban akadozni fog. Egy üveget se lehet tovább tölteni vízzel annál amennyi belefér.
12.
12.
strike19
Én a konzolos Simsre leszek kiváncsi.
11.
11.
csoki0619
#10: Csak azt felejtitek el ti itt sokan, azt hajtogatva h a karakterek egyaltalan nem elethuek, meg hogy ugyanolyan csunya vagy meg rondabb mint az elozo reszek. hogy ez a jatek elsosorban lanyoknak es "kicsiknek keszul, mert bizony ez a ket csoport viszi a jatekot millio szamra. Ez olyan mint a Fifa. Persze van olyan aki a valo eletben nem szeret focizni, es nem is igazan koveti a focit, de megis szeret Fifa-zni, es megveszi minden evben, de elhiheted h az EA nem beloluk el. Szerinted a legtobb lanynak milyen eros masinaja van? De a kisgyerek apja se eromuvet vesz a kisfianak karacsonyra, hanem egy sztandard gepet, amin elfut docogomentesen a Sims is. Elhiheted, nem te vagy nekik a celcsoport.
10.
10.
Zombiekiller6
még szép mivel rondább! (jó ez túlzás, de akkor sem jönnek be az új karakterek, mert nagyon nem élethűek)
8.
8.
KeXxX
wááá az a szakáll :D
7.
7.
Espio
Szemmel láthatóan a kamionsofőr élettárs hatalmas áhítattal hallgatja Eleonóra beszámolóját :D
Viccet félretéve, nálam is fokozatosan csökkent az fps, ahogy pakoltam föl a kiegeket. De persze ami ennél jobban zavart, az a rohadt sok patchelés volt. 3 órámba telt, mire összevakartam az összes patchet, és egész délután a Sims 3-at telepítettem. Ez kb. tavaly ősszel, azóta mégtöbb kiegészítő kijött, már neki se mernék állni a telepítésnek, egy napos program lenne az egész :D
6.
6.
Azeroth87
Én kedveltem a Sims sorozatot, az első részéig... aztán nálam valahogy megtört a varázs. Játszottam a többi résszel is rövid ideig, de hiányoltam belőlük mindig valamit. Most, hogy megjelenik a 4. rész, meg fogom venni, mégpedig a Mac-es verziót DE:
Csalódott vagyok, mert az eddig látott képek alapján, így 2014 küszöbén azért én jóval többet váram volna. Pl.: hogy eltűnjön ez a kissé karikatúra vagy mese jelleg és élethűbbek legyenek a karakterek, tárgyak... továbbra is ez a meseszerű kinézet, ami nem baj, de...
Kíváncsian várom.
4.
4.
Vendy01
ezt örömmel hallom....a sims 3 valami borzalmasan futott...kb a gépem akkor lett meg ahogy kijött a sims3 és már akkor is akadozva futott rajta pedig jó gépnek számított, persze a kiegészítők csak rontottak a helyzeten nem is beszélve a modokról....de igazából mod nélkül is a játék meghalt egy idő után...a sims 3 nekem nagyon nagy csalódás volt. És nem a játékkal volt baj első sorban hanem az optimaizálással és azzal hogy szinte minden kiegészítőben volt valami bug vagy egyes cuccok nem működtek....nagyon remélem hogy a sims4-nél erre figyelnek
3.
3.
Stranger
A most 11 éves Geforce4-es videokártyám bírta a Sims2-t. Nem hiszem, hogy bárkinek gondja lesz a gépigénnyel... xd
1.
1.
balint23h
Mondjuk a graf alapján ez akár elvárható is lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...