The Sims 4 MAC, PC

A negyedik generációs The Sims a Maxis jóvoltából.

Hivatalosan is free-to-play lesz az új The Sims-játék

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a The Sims 5 ingyenesen letölthető lesz, sőt a telefonokon megszokott „energia rendszer” és bárminemű előfizetési kötelezettség sem fogja csúfítani a képet. Azt szeretnék ezzel elérni, hogy mindenki könnyedén tudjon a barátaival játszani.

Brit toplista: élen nyitott a Pikmin 4

A Nintendo Switch exkluzív címei rendszerint nagyot futnak a brit dobozos eladási listán, ez pedig nem volt másképp a Pikmin 4 esetében sem. Igaz, a héten nem is akadt más különösebb kihívója.

Ingyenesen játszható kaland lesz a The Sims 5

A "Project Rene" álláshirdetése megerősíti, hogy a világ leghíresebb életszimulátor frencsájzának a folytatása ingyenesen játszható lesz.

Újra belenézhettünk a The Sims 5-be

Egyelőre persze még csak a Project Rene korai prototípusairól van szó, a Maxis azonban fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy közel tíz év után új, számozott The Sims-játékot kaphassanak a franchise rajongói.

A Sims 4 következő DLC-je vidéki hangulatot hoz a játékba

A The Sims 4 tizennegyedik bővítménycsomagja a holnapi napon lett volna bejelentve, azonban kiszivárogtak a DLC részletei.

A rajongók szavazhatnak, hogy mi legyen a The Sims 4 következő DLC-je!

Az EA rátért a demokratikus útra: szavazásra bocsájtotta a következő néhány bővítés témáját.

Az Epic következő ingyenes játéka egy igazi rejtély!

A mai napon kellett volna kiderülnie, hogy mi lesz az Epic Games Store következő ingyenes videójátéka, azonban ehelyett egy kis titkot kaptak a játékosok!

The Sims 4 kiegészitők lesznek az Epic következő ajándékai

Viszonylag későn jelentette be az Epic a következő ingyenes címét, amely a The Sims 4: The Daring Lifestyle Bundle lesz. Sajnos az alapjáték nem lesz a csomag része.

Hetvenmillió játékosnál jár a The Sims 4

Az EA közleménye szerint a The Sims 4 frencsájzrekordot döntött: már több mint 70 millió játékost ért el az életszimulátor. Kilenc évvel a premier után még mindig hatalmas rajongótábora van, és nincs megállás!

Új kiegészítőt kap a The Sims 4

A Maxis csapata egy, a családi kapcsolatokra és új életcélokra összpontosító kiegészítőt ad ki hamarosan, amelyről trailer és készült. Úton van az ötödik rész is, de még messze a kiadás.