Assassin's Creed IV - fejlesztői okosságok

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Ezúttal a Gamescomon látott demót nézhetjük meg újra, ám ezúttal fejlesztői kommentárral megspékelve. Az emlékeket nem árt feleleveníteni, főleg, hogy számos érdekességet megtudhatunk a játékról.

Némi tengeri csata, majd egy kis felfedezés vár ránk az alábbi videóban. A narrátor ezúttal a játék direktora, Ashraf Ismail. A játék november 1-jén jelenik megXbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra, majd jönnek a PC-s és a next-gen verziók is.

15.
15.
eximmice
#14: Csak tudod mikor már 70-edszerre hajókázol ki és sietsz a játékban..az idegörő lenne konkrétan mire elindul a hajó stb...ez nem egy életszimulátor!Tudja az Ubi,hogy mit csinál nem először tesznek le profi játékot az asztalra,szal bízz bennük!
Ennek a résznek is lesznek hibái mint a 3-nak is voltak,de ezek mellett szemet kell hunyunk hiszen ezek olyan kis hibák,hogy nem kell és nem is szabad rajtuk lovagolni.
14.
14.
Blackhard89
Az a helyzet hogy jó meg szép de ezek a hajók.......... Úgy mennek mint egy motor csónak, szerintem nevetséges. Jó megértem hogy muszáj így megcsinálni a sok arcade játékos miatt de akkor is, legalább egy beállítási lehetőség lehetne a hajók lassítására. Így még arra sincs idő hogy az ember egy jót taktikázón.
13.
13.
adam6751
#12: Meglesz és az a lényeg. :)
12.
12.
eximmice
#11: Tényleg nem ba**tatásból írtam,csak ha jobban várod...nem értettem :D De amúgy azokat is megértem akik ac fanok és ennek ellenére áldozzák be azt a zsét amiből az ac vették volna ennek az az oka,hogy a GTA hamarabb jelenik meg.Gondolom veled is ez a helyzet adam :D ezért megértelek nekem is nagy a dilemma,hogy melyik is legyen,de azt hiszem mégis csak maradok az ac melett!:)
11.
11.
adam6751
#8: Na? Ez a kép jó lesz? ^_^
10.
10.
adam6751
#8: Tudod mit? A kedvedért beszerzem a day1 kiadást! :D
9.
9.
ggerchi
Szerintem Edward még akár egy Ezio kaliberű karakter is lehet.
8.
8.
eximmice
#7: Nem a Gta miatt,hanem a szar átlag fizetés miatt :D
És nem kötöszködésből,mert am bírlak,de ha a gta fontosabb akkor miért edward az avatard és miért nem valamelyik tga szereplő?:) én is várom a gta-t de az ac-t mégjobban!
7.
7.
adam6751
Jól néz ki, Matt Ryan hangja remek, jó lesz ez. :)
De a GTAV miatt lehet hogy csak karácsonyra tudom beszerezni. :S
5.
5.
TarkoKiller
Nagyon jó lessz,azthiszem kezdek gyűjteni..Mennyi kell ?
4.
4.
csoki0619
Szepek az effektek, es jo a hangulat is, de ez meg nem jelent semmit. A tortenetre leszek kivancsi, es Edward karakterere.
3.
3.
Tücsök112
nagyot néztem volna a végén a hapek helyében...
2.
2.
Azeroth87
Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de mostanáig állítom - a látottak alapján - nekem eddig ez a főszereplő a legunszimpatikusabb...

A víz ábrázolás tényleg elég komoly :)
1.
1.
Gamerdavid
A víz ábrázolása gyönyörű, a parkour nagyon ütős. Jó kis vidi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...