GC 2013: Fél óra a FIFA 14 társaságában

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Még egy szökevény GC-s anyag, mentségünk mellett szóljon, hogy az EA FIFA 14-prezentációja csak most lett elérhető online. 34 perc tömény gameplay vár ránk profi játékosok tolmácsolásában.

A Gamescom alatt egy hosszabb FIFA 14-prezentáció is levetítésre került - ékes német nyelven. A videó a kompetitív mérkőzésekre koncentrál, a sasszeműek az idei évben debütáló újdonságokat is kivehetik.

A játék szeptember 26-án jelenik meg egyebek mellett PC-n, PS3-on, Xbox 360-on és Vitán, de később PS4-re és Xbox One-ra is megérkezik.

11.
11.
Dízel
az első dortmund gól visszajátszásánál mindent mutattak csak a gólt nem :D nagyon szuper. legalább a gólörömöket kicsit emberközelibbé tették a közelebbi kameranézet miatt. de ott sem erőltették meg magukat nagyon. Meg ahogy latom sok makker gólt lehet kapni ha nem qurjak ki a 16rol a védők egyszerre a labdát.
10.
10.
Solid Snake1984
Hát nem estem hasra a gameplaytől!!
8.
8.
peti1028
#4: Next-gen gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=kxXkZ-zpw0A
7.
7.
BrendOoN
Hát emberek! Mit vártok egy 8 éves konzolra mint újdonság? Ha jelenik még meg nem is értem, hogy miért nem utáljátok a PS2-es játékokat mert grafikailag semmit sem változik...

Majd lesz változás nem is kevés az új next-gen konzolokon. Ahol lemodellezték a stadionokat kívülről is és a belső játékoskijárókat is a next-gen traileren látszódik a Liverpool öltözőjének a kijáratánál amikor már mész le a pályára, hogy "This is Anfield" - na én bátyámmal itt röhögtük el magunkat, hogy hát ezt megvesszük mert rohadt jó lesz.

Bizonyára már képben voltatok annyira 2005-ben (2006-ban?) a játékokkal amikor jött a next-gen. Amik kijöttek még PS2-re, Xbox-ra azok butított grafikával jöttek majd jött a PS3 és az Xbox 360 amitől mindenkinek leesett az álla. Most is ugyanaz lesz...
5.
5.
tomihools
Aha.. mi a változás? mi az amit fejlesztettek? :D
4.
4.
l4cyk4
#2: Újdonságok vannak, de annyira nüansznyiak, hogy még a FIFA 11-hez képest is alig érhető tetten valamicske fejlődés. Jó lenne már egy next-gen gameplay, hogy láthassuk mi is az, amit az átlag PC-k már nem bírnának.
3.
3.
Panda HUN
Semmi új... Megint LT+pass lesz az online meccsek 90%-a...
2.
2.
Dízel
végre gameplay, de sok ujdonságot nem találtam benne.
1.
1.
floax
Ideje hogy legyenek jó játékok PS Vitan is !!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...