Metro: Last Light - a jövő héten jön a Tower Pack

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 30.
  • Letöltés
Link másolása
Érkezik a Metro: Last Light második DLC-je, melyben egy virtuális harci szimulátorba csöppenünk. Egy tornyot kell megtisztítanunk a hordákban érkező ellenségtől, amely valódi kihívással kecseget.

A Factions Pack után nem sokáig maradnak új tartalom nélkül a Metro-fanatikusok. A Tower Pack a jövő héten, azaz szeptember harmadikán landol a Steamen, Xbox Live-on és PSN-en. Egy virtuális harci szimulátorba csöppenünk, ahol egy szigorúan őrzött tornyot kell megtisztítanunk az ellenség - emberek és mutánsok - hordáitól, miközben a lehető legtovább kell életben maradnunk. Minden szint egyre nehezebb lesz, valódi erőpróba ez a játékosok számára.

A Season Pass birtokában a csomag ingyenes, máskülönben 4,99 eurót kell leszurkolnunk érte. A Tower Packot még két csomag követi a jövőben, bővebb részleteket erre találsz.

6.
6.
Howlz
Teljesen úgy néz ki,mint egy uszoda.
5 eurót megér.
5.
5.
Nebuloid
Okok! Megvárom a GOTY kiadást, remélem lesz belőle, mert jók a DLC-k, de mindig azt érzem ilyenkor, mintha vettem volna egy autót, de a rádiót, az ülés huzatokat és padló kárpitot csak később vehetem meg. Attól még megy, de no...
3.
3.
mestermagyar
Ne ne kínozzatok! Amíg nincs vidikártyám a normális játékhoz, ki ne hozzatok ilyen híreket, vagy kirabolok egy infotech üzletet! XD
2.
2.
Solid Snake1984
A sapkás ember komoly a 3. képen. :D Gyerekcsináló sapka :O. Jól fest amúgy.
1.
1.
sundiszno
Tiszta black ops zombies :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...