Jövőre jön a LEGO Minifigures Online

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Bár még mindig nem láttunk semmit a Funcom által fejlesztett MMO-ból, azt már tudjuk, hogy a jövő év második felében futhat be PC-re és mobilokra. Az elsősorban kisebbeknek készülő anyag free-to-play lesz.

A LEGO Minifigures Online készültéről tavaly nyáron írtunk először, a free-to-play MMO az elkaszált LEGO Universe hiányát hivatott pótolni. Az elsősorban kisebbeknek készülő anyag a boltokban kapható Minifigures-sorozatra támaszkodik, aminek a lényege, hogy a vásárlók csomagonként egy-egy spéci karakterhez juthatnak hozzá.

Adja magát tehát a játékváltozat: a játékosok számtalan karakterhez férhetnek majd hozzá a kalandjaik során, és mindegyik más-más képességekkel rendelkezik. További érdekesség, hogy az MMO-t összehangolják a valódi figurákkal is: minden Minifigures-bábu mellé jár majd egy kód, amivel a játékban szereplő virtuális mását hívhatjuk elő.

A projekten az Anarchy Online-ról, az Age of Conanről és a The Secret Worldről is ismert Funcom dolgozik, a tervei szerint 2014 második felében rajtolhat el PC-ken és mobilokon.

5.
5.
#4: Hát az kár. Kösz az infót. :)
4.
4.
Sanyeszpaloc$
#3: Van már trailer is és gameplay is róla az IGN youtube csatornáján, és hát sztem nem lesz olyan jó mint a universe
R.I.P lego universe
3.
3.
#2: Én is így vagyok felőle. Remélem olyan lesz mint az Universe.
2.
2.
Moldren
A Lego Universet imádtam, sajnáltam is amikor megszűnt. Erre is kíváncsi leszek. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...