Soul Calibur 2 HD Online - Spawn is visszatér

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása
A Namco Bandai bejelentette, hogy a 2003-as verekedős játék három vendégszereplője közül kettő visszatér majd az idén érkező HD-változatban is. Egyedül Linkről kell lemondnunk, úgy néz ki.

A Namco Bandai bejelentette, hogy Spawn és Heihachi is játszható lesz a Soul Calibur 2 HD Online-ban. A második rész tízéves születésnapja apropóján érkező HD-változat felturbózott látványt és online multiplayert is ígér, és ha minden igaz, idén ősszel játszhatunk vele PS3-on és Xbox 360-on.

Spawn eredetileg a 2003-as játék xboxos változatában volt vendégszereplő, a tekkenes Heihachi pedig a PS2-es kiadásban volt exkluzív karakter - most platformtól függetlenül játszhatunk mindkettőjükkel.

A GameCube-változatot erősítő Link kimarad a szórásból, mondjuk ez nem véletlen: a karakterek mögött álló cégek közül egyedül a Nintendónak nem érdeke, hogy a Zelda-széria főhőse más platformokon tűnjön fel, Wii U-s változat pedig amúgy sem lesz a régi-új anyagból.

7.
7.
AK-87
#3: Spawn-t én is bírom de a deadpoollal sem erőltették meg magukat.Pedig film sem jött mellé.
6.
6.
DON GONDOCS
Jó hogy újra előveszik a sorozatot, kicsit elhanyagolták ezt a szériát.
4.
4.
jszili32
Nekem már megvan, de nem HD és nem online :D
3.
3.
Raam989
Zsír, Spawn nagyon ott volt az eredetiben, az egyik kedvencem volt. Amúgy szomorú, hogy mennyire eltűnt ez a képregényhős. Kölyök koromban nagyon szerettem és szerintem most is eléggé badass ahhoz, hogy kapjon egy épkézláb játékfeldolgozást. Mekkora császárság lenne egy nextgen játékban széttépni Violátort és a többi pokolfajzatot... :O
2.
2.
Kar, pedig poen lett volna link is :-)
1.
1.
Megatroll
Remélem lesz dobozos változat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...