Soul Calibur II

Az egyik leghíresebb verekedős játék, amelyben a hősőknek nem csupán a kezük és lábuk miatt kell aggódnod, hanem a hatalmas fegyvereiktől is

Az idei PSX-en mutatkozik be az új Devil May Cry?

Egy jól értesült Reddit-felhasználó szerint mozgalmasnak ígérkezik az idei PlayStation Experience, a Sony ugyanis bemutatja a következő Devil May Cry- és Soul Calibur-epizódokat.

Soul Calibur 2 HD Online - Spawn is visszatér

A Namco Bandai bejelentette, hogy a 2003-as verekedős játék három vendégszereplője közül kettő visszatér majd az idén érkező HD-változatban is. Egyedül Linkről kell lemondnunk, úgy néz ki.

Mi az a Soul Calibur: Lost Swords?

Egyelőre csak a címet ismerjük, de azt a Namco Bandai két kontinensen is levédette, ráadásul egy "játékprogramhoz". Korábban még nem hallottunk utalást arra, hogy folytatódna a sorozat.

Ringó keblek a Kinect segítségével

Az elmúlt hónapokban több alkalommal is figyelemmel kísértük a tehetséges Kinect-hackerek jobbnál-jobb munkáit, most viszont egyfajta "esztétikai sallang" van terítéken. A készítő semmi mást nem tesz lehetővé, mint azt, hogy megdöbbentő fizikával ellátott melleket varázsol irányított karakterünkre.

Namco: olcsóbb, de rövidebb játékok kellenek

A Namco Bandai alelnöke, Olivier Comte szerint a játékok túl drágák, a jövőben más utat kell járniuk a kiadóknak. Ő egy nagy kupaktanács összeülését szorgalmazza.

Ma tíz éves a Soul Calibur sorozat

Ma ünnepli tizedik születésnapját a Soul Calibur sorozat, melynek negyedik része éppen most vált megvásárolhatóvá az Európai Unióban.

A húsz "legmásabb" játékhős

Tudjuk jól: egyenlőség, szeretet és a többi. Akkor sem tudtuk megállni, hogy ne tegyük közzé a listát, melyen a játékipar húsz "legmelegebb" karaktere szerepel.

Soul Calibur II Bemutató

A Namco Soul Calibur II című játéka jelenleg a világ egyik legmasszívabb verekedős anyaga, ezért bár kissé késve vesszük alaposabban szemügyre, mégis mindenképp szót érdemel.

Soul Calibur II Előzetes

A verekedős játékok egyik koronázatlan királyával állunk szembe, amely 4 év fejlesztés és csiszolás után került terítékre a közelmúltban. Rengeteg hős sok fegyverrel, megannyi speckó és combo vár rátok!