Látnivalókon a Flatout készítőinek új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Február óta tudjuk, hogy a Bugbear egy vadonatúj autós játékon dolgozik, ráadásul a srácok maradnak a kaptafánál, azaz az őrült hangulatú roncsderbiknél. A Next Car Game-ről érkezett pár kedvcsináló.

Az első két Flatoutről elhíresült Bugbear már egy ideje az új játékát, az egyelőre Next Car Game munkacímen futó alkotást kalapálja. Egy valódi next-gen roncsderbivel lesz dolgunk, s ha hihetünk a megérzéseinknek, lehet, hogy egy igazi Flatout készül a srácoknál.


A játék már előrendelhető, s ha így teszünk, akkor korábban kipróbálhatjuk a címet. Egy fejlesztői naplóval és három screenshottal kedveskedünk nektek.

18.
18.
broman191
Még hogy nincs igény ilyen típusú játékokra...nem tudom melyik idióta kiadó állította ezt, biztosan nem látták pl. a BeamNG projekt övezte érdeklődést és nyálcsorgatást. Nagyon is lenne igény a valóban szórakoztató, nagyszerű törésmodellel rendelkező autós játékokra, mivel pontosan ez az ami hiányzik a piacról és sajnos nagyon kevesen próbálják megtörni a jeget, maximum respekt a BugBear-nek, mivel mernek felvállalni egy, az erőltetett untig nyomott mainstreamtől gyökeresen eltérő stílust! Őszintén remélem hogy végre elindítanak egy szép nagy lavinát a játékiparban és lassan de biztosan leáldozik a nagyobb mainstream címekre jellemző pár karcolás az autó festésén jellegű zúzódás modellezésnek... :]
17.
17.
Dester
#2: Én is nagyon várok már egy ilyen játékra évek óta. Hogy mennyire meghatározó volt annak idején a Destruction Derby, elég megnézni a nicknevemet. ;)
16.
16.
maior
Juhé, remélem lesz benne metál, igazi, mint a FlatOutban! Nem olyan nyafogás, mint pl a Forza Horizonban.(ami egyébként jó játék)
15.
15.
Cooper911
#9: Engem már akkor is nagyon idegesitett. Főleg amikor megkérdezte: "Ne cseréljünk inkább helyet?" :)

Flatout UC-t mai napig tolom. Megunhatatlan!
14.
14.
xxxgamer4ever
Amit láttam az számomra meggyőző. Ide vele! :)
13.
13.
DON GONDOCS
Valami remény egy igazi derby játékra, várólistás
12.
12.
xinosz
#2: Egy hajóban evezünk! Én még nagyon várom a Carmageddon Reincarnation-t is, habár az lehet nem fog ekkorát ütni, mint ez, de a régi részeihez nagyon szép emlékek fűznek, ahogy a Flat Out-okhoz is! Na meg egy új Burnout Paradise is jól esne!
10.
10.
shooter1234
Nah, a FlatOut 2 nagyon jó volt, emlékszem régen mennyit toltam vele még a régi gépemen, a grafika valami eszméletlen volt akor is, hozzá még ott volt a jó fizika (elég sok mindent darabokra lehetett törni), meg a játékélmény. És a zenék is nagyot ütöttek. :D Várom ezt is. ^^
9.
9.
DevilGamer
#6: Stohl Buci? Tényleg? :D
- A következő kanyarnál fordulj jobbra. Jé, egy rózsaszín pegazus!

Vagy:
- A következő kanyarnál fordulj rá a szivárványra.
8.
8.
DevilGamer
Úristen, de hiányzik a FlatOut! Emlékszem, mennyi időt töltöttem el a jó öreg versenyekkel és azok újranézésével.
Örülök, hogy végre az alkotóktól újra látunk valamit, ráadásul nem is akármit. MUST HAVE!
7.
7.
Oldskoolgamer
A Grafika és a fizika különben el ne kiabáljam de már most nagyon ígéretesnek néz ki a videók alapján.
6.
6.
Oldskoolgamer
Azta jó büdös mindenit :D Na tőlem legyen bátran multiplatform én itt nem keverek szart mint egyesek... De HAJRÁ FINNEK. A Flatout 1,2 Igazi kis 90s style játék volt. Kis studió kreatív ötletekkel egy minőségi játékkal. Nagyon szerettem :) A Rally Trophy is jó játékuk volt a magyar kiadásban meg Stohl Buci volt (! ! !) a navigátor hangja :D
5.
5.
markoci555
jajj már olyan régen volt róla hír, hogy elfelejtettem :) első képről rögtön beugrott hogy mi is ez
4.
4.
Cooper911
Hmmm, lesz belső nézet és kormány támogatás is.
Konkrét gépigény még nincs de elvileg régebbi gépeken is futni fog.
Késöbb jöhet konzolokra is, mostani és nextgenre is.
Na még a végén előrendelem :)
3.
3.
Cooper911
Whoaaa! Micsoda törésmodell!
Ez nagyon király lesz.
Mondjuk a gépigényre kiváncsi lennék.
2.
2.
hakydakillah
Egy ízig-vérig derby játékért vérzik a szívem már évek óta. Egy olyanért, mint anno a Destruction Derby volt. Remélem ez végre az lesz, amire oly régóta várok :-)
1.
1.
mestermagyar
Hálelúja végre! A világ leggjobbja visszatér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...