Wreckfest PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A Bugbear legújabb játéka.

Mobilra is begördül a Wreckfest

Az elmúlt évek legütősebb roncsderbijátéka már gyakorlatilag minden nagyobb platformot meghódított, de hamarosan mobilon is bezúzhatjuk majd a riválisainkat.

Brit toplista: élen rajtolt a Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Miután nem igazán voltak dobozos megjelenések a közelmúltban, a Fire Emblem Warriors: Three Hopes könnyedén behúzta az aranyérmet a legutóbbi toplistán.

Begördült Nintendo Switchre is a Wreckfest

Végre valahára ma a Nintendo hibridkonzolján is tiszteletét teszi a Wreckfest. A THQ Nordic és a Bugbear Entertainment sokat küzdött ezzel a változattal, de nem adta fel a portot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sűrűn potyognak majd a megkésett portok, de azért akad néhány nagyobb megjelenés is. Lássuk a felhozatalt!

Júniusig kell várni a switches Wreckfestre

Újra nekifut a THQ Nordic és a Bugbear Entertainment, a múltkori késést követően kitűzték a Wreckfest Nintendo Switchre szánt kiadásának megjelenési dátumát. Júniusig kell várnunk az átiratra.

Wreckfest - késik a Nintendo Switch-változat

A THQ Nordic a Twitteren jelentette be, hogy kénytelenek elhalasztani a Wreckfest Nintendo Switchre szánt változatának megjelenését, a portolás ugyanis komolyabb kihívást jelent a stúdió számára, mint eredetileg gondolták.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azért az év utolsó heteiben sem maradunk játék nélkül: habár nagyágyúból egyre kevesebb van, a kiadók és fejlesztők gondoskodtak róla, hogy legyen mivel elütnünk a szabadidőnket.

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.

Ilyen, amikor a Wreckfest és a Carmageddon ütközik

Elindult a a Carmageddon Tournament című ingyenes esemény a Wreckfestben, ahol a legendás autósjáték két klasszikus pályáján koptathatjuk az aszfaltot, és persze a járgányunk alá tévedő zombikat és élőhalott teheneket.

Ismét mozog a Wreckfest PS5-ös verziója

Egy pár képkocka erejéig újból megmutatta magát a Bugbear roncsderbis játékának PlayStation 5-ös kiadása, ami június 1-jén jelenik meg, de a PS Plus-előfizetők már egy hónappal hamarabb hozzáférhetnek majd.