Nézd meg a Street Fighter-dokumentumfilmet!

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A Capcom bárki számára elérhetővé tette azt a Street Fighter-dokumentumfilmet, ami egyébként a sorozat huszonötödik születésnapjára kiadott gyűjtői csomag részeként mutatkozott be.

Az I Am Street Fighter: 25 Years of Inspiration hetvenkét percen keresztül mutatja be a sorozatot és a mögötte álló munkát. Eredetileg a Street Fighter 25th Anniversary Collector's Set részeként jelent meg, a Capcom viszont az imént feltöltötte YouTube-ra, így bárki megnézheti. Mindenképpen érdemes megnézni, természetesen Yoshinori Ono sem maradt ki belőle!

14.
14.
jszili32
#13: Nah ide figyelj, én már játszottam a mortal kombat legujabb részével, és a street fighter részével is.Tapasztalatból mondom azt, hogy használhatatlan fele karakter.
Az meg hogy téged beszopatnak a street fighterbe multiba az már a te balfaszságodon múlik!
Ha annyi eszed nincs, hogy kitalálj egy taktikát valaki ellen, akkor a mortal kombatban se lehetsz valami ügyes!
Amugy a te kommeneted siralmas, kb 10 éves lehetsz, ha nem 12!
13.
13.
keiji maeda
#12: itt nem erről van szó "okoska" hogy kit hogy győznek le , hanem arról hogy te a mortal karaktereit szídtad hogy fele használhatatlan ! olvasgass mielőtt válaszolsz ....vagy inkább ne szólalj meg ha csak ilyet tudsz kommentelni
12.
12.
jszili32
#11: Ha sokszor legyőznek téged akkor az azért van mert béna vagy.
11.
11.
keiji maeda
#9: fele karaktert fel lehetne sorolni aki hadoken-t lő
ryu, ken , dan, sakura, akuma , gouken , oni , hírtelen enyi jutott eszembe a többi karakter akik lőnek azok pedig ugyanez csak más a szine meg a neve a lövésnek mondhatom baromi változatos
egyébként nincs bajom a játékkal el lehet vele majomkodni hosszú órákat de a mortal kombat felé azért sose emelkedik
10.
10.
keiji maeda
#9: neked nincs fingod se haver, a fatality a harc végén van a kivégzés , amit meg deadpool mond az aharc közbe minden karakter ugyanazt tudja hadouken soryuken csak máshogy hívják és ha játszanál vele akor tudnád hogy online mindenki azt csniálja hogy hadouken ha átugrod akkor meg soryuken , ha a mortal karakterek fele használhatatlan akkor a street fighter- karakterek 90% egy kaptafa ..........
9.
9.
jszili32
#7: A szánalmas válaszodból látszik, hogy fingod nincs a játékról!
Csak fatality, fatality, fatality!!!
Ilyen dolgokat bárki tud mondani bármiről!
8.
8.
Quent1n
#6: Mint hobbijátékosnak nekem tökéletes és mi vagyunk a piac ugye nem a versenyjátékosok. De azért ahogy látom a közvetítéseket ők is egész jól elvannak a játékkal. :)

TJJJ: Hát jó lenne valami kreatívabb cím :D
7.
7.
Deadpool
#6: Mert aztán az SF jól van :D mindenki hadoken, közelre meg a shoryuken és kb ennyi egy menet benne :D
6.
6.
jszili32
#3: A MK karaktereinek a fele használhatatlan, szarul van optimalizálva az egész!
5.
5.
Solid Snake1984
Gondolom ez olyan potya időeltölét a játokosok felé, amíg dolgoznak valami új projecten. Fracn tudja. Kicsit tényleg el van már avulva.
4.
4.
TJJJ
#3: A következő dobásuk a Street Fighter 4 Ultra Arcade Super Mega Hiper Hardcore edition lesz.
3.
3.
Quent1n
Most csak belenéztem, érdekes anyag bár sosem voltam oda a Street Fighterért, hiába az MK az MK :) Kíváncsi vagyok mi lesz a következő dobásuk.
1.
1.
DON GONDOCS
25 év hosszú idő egy játék történetében. Sokat nem változott a sorozat. konkrétan megállt a korral. Jó lenne majd egy tényleges folytatás is. Bár nekem tetszett SF4 arcade edition és a SFxTekken is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...