Délutáni peccsek!

  • Írta: fojesz
  • 2005. december 21.
  • Letöltés
Link másolása
Elkezdődött a téli szünet! Hurrá! Ez alkalomból tökéletesítsünk egy keveset kedvenc játékainkon a most megjelent javítások segítségével. Nézzük, mi vár ránk!
Elkezdődött a téli szünet! Hurrá! Ez alkalomból tökéletesítsünk egy keveset kedvenc játékainkon a most megjelent javítások segítségével. Nézzük, mi vár ránk!

Age of Empires III

Első alanyunk az Age of Empires sorozat harmadik része, mely bár annyira számottevő újításokat nem hozott magával, mégis az elvárt teljesítményt nyújtja. Az Ensemble Studios üdvöskéje sem sikerült tökéletesre azonban, el is készült az 1.03-as verziószámot viselő javítás. A peccs mérete 9 és 12 mega között ingázik, a Neked megfelelő verziót az alábbi linken érheted el! (Demóteszt)

Ugrás a galériához

Cuban Missile Crisis

A Strategy First kiadta az 1.1-es verziószámot viselő javítást a G5 Software fejlesztette valós idejű stratégiájához. A játékosoknak erősen ajánlott a letöltés, lévén a csomag kijavítja a Tutorial mód azon hibáját, mely oly sok gondot okozott eddig kicsiknek és nagyoknak. A közel négy megás tapasz innen rángatható lefele!

Ugrás a galériához

 

The Settlers: The Heritage of Kings

Bár a Settlers széria ötödik epizódjáról van szó, ám a játéknak túl sok köze már nincs kedvenc kis telepeseinkhez - a nevén kívül persze... Az új peccs az 1.06-os rajtszámot viseli, rengeteg bugot kijavít, továbbá a játék saját szerkesztőjén is csiszolgat kissé. A multiplayer móka is kissé fejlesztve lett - bízzunk benne, hogy a játék üdvösségére. Innen tölthetitek le a 22 megás csomagot. (Teszt)

Ugrás a galériához

Unreal Tournament 2004

Az Epic Games újabb két tapaszt adott ki méltán sikeres többjátékos FPS-éhez, az Unreal Tournament 2004-hez. Bár rengeteg peccs jelent meg a legfrissebb UT-hez, azonban még mindig van mit javítani! Az egyik javítás (Win32 fix) 2 darab DLL fájlt tartalmaz, melyeket a "System" mappába kell bemásolni. A második éltető fájlocska a Linux felhasználók számára létfontosságú: ez a patch a 3369.2-es számot viseli. A Win32 fix innen, míg a Linux peccs innen tölthető! (Teszt)

Ugrás a galériához

Virtual Pool 3

Biliárd rajongók figyelem! A Celeris kiadta 2000-ben megjelent játékának, a Virtual Pool 3-nak új javítását! A csomag a 3.2.1.7-es számot viseli és körülbelül 15 megát nyom. Aki esetleg lemaradt volna anno a programról, próbálja ki a most megjelent demót! Peccs letöltése innen, demóé pedig innen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...