Settlers: Heritage of Kings

Típus: Stratégia

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

Délutáni peccsek!

Elkezdődött a téli szünet! Hurrá! Ez alkalomból tökéletesítsünk egy keveset kedvenc játékainkon a most megjelent javítások segítségével. Nézzük, mi vár ránk!

Settlers: Heritage of Kings kiegészítés

A játék hivatalos oldalán olvasható, miszerint idén nyáron érkezik a Settlers ötödik részének az első, egyelőre névtelen kiegészítőlemeze.

Settlers: Heritage of Kings

Számomra a stratégiai játékoknak az egyik legélvezetesebb része, amikor letelepülünk, kiépítjük a védelmet, majd egyre nagyobb hadsereget gyártunk. Amikor először láttam stratégiai játékot, akkor is ez az építkezés-gyártás rész fogott meg. Persze ha kész a seregünk, akkor támadnunk kell, hogy megelőzzük az ellenünk irányuló támadásokat. Ezt a részét a hasonló játékoknak én eddig három típusra osztottam: az RTS-ekben tapasztalható, inkább az erőfölényre építő csatákra, a körökre osztott stratégiákban látott taktikai háborúkra és a Settlers-féle összecsapásokra.

Settlers: Heritage of Kings Előzetes

Nagy rajongója vagyok a Settlers sorozatnak, amivel nemcsak én vagyok így, hanem az a rengeteg játékos, aki örömmel gondol mindmáig erre a szuper játékra.