Jön a PS Vitás inFamous?

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 3.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy PS Vitán is tiszteletét teheti az inFamous-sorozat, a Sucker Punch direktora csúnyán elszólta magát egy interjú alkalmával. Konkrétumok persze még nincsenek.

Tulajdonképpen semmi meglepő nem lenne abban, ha a Sony egy jól bejáratott címét elindítaná a PS Vitán (így járt a Resistance és a Killzone is), most azonban egy lépéssel közelebb kerültünk a PS Vitás inFamoushöz: Nate Fox, a Sucker Punch direktora valószínűleg elszólta magát a kézikonzolos játékról.

A DualShockTV videóinterjújában egy idevágó kérdésre feleli azt az úriember, hogy "jelenleg csak a PS4-es játékról beszélnek", és "akkor szeretne beszélni a PS Vitás címekről, ha annak eljön az ideje". Érdemes megnézni a videót (5:45-nél kezdődik az érdekes rész), így leírva egyáltalán nem jön át, mennyire zavarba jön Fox, mikor ráeszmél, hogy rosszul indította a választ, és valahogy úgy kellene kijönnie belőle, hogy ne koppintsanak a körmére miatta.

1.
1.
DON GONDOCS
Jó lenne egy újabb siker címet a vitán látni. annak idején a psp-vel is az volt a gond hogy csak egy marék exclusive címet hoztak ki rá. (GOW, Ratchet & Clank, Metal gear)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...