Tizenöt percen át mozog a Watch Dogs

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Masszív gameplay videó érkezett a Watch Dogs-ból, amiben azt akarja szemléltetni a Ubisoft, mihez kezdhetünk majd a nyitott Chicagóban, ha éppen nem egy sztorit előregördítő küldetés megoldásának vágunk neki.

Chicago külvárosában kezdünk, betörünk a CTOS helyi hálózatába, közben kiderül, hogy mindegy, hogyan játszunk, a játékban a lopakodással és a belemenős lövöldözéssel is tudunk érvényesülni. Aztán autóval hajtunk be a belvárosba, a videó végén pedig egy kis multiplayer is becsúszik, amint egy arc váratlanul elkezd hackelni bennünket.

A Watch Dogs november 22-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii U-ra és Xbox One-ra, november 29-én pedig jön belőle a PS4-es változat. Köszi, adam6751!

53.
53.
adamov666
#5: Ebben a videóban a nyitott világot mutatják be!
52.
52.
Zozzancs
Komolyan mondom, én nagyon várom a játékot:) már dógozom is a zséért, hogy megtudjam venni:D viszont egy valamit elszeretnék mondani, az aki azt mondja, hogy unalmas és már annyi videó jött róla, hogy nem igaz... annak csak annyit tudok mondani, hogy senki nem kényszerít arra, hogy megnézd a videókat... én 1 dbot nem néztem még meg, hogy minden fresh legyen amikor elkezdem játszani...
50.
50.
trion96
#49: Hát reméljük a legjobbakat! Eddig látott két gta 5 gameplay elég megnyugtató volt, mert azok ps3-on futottak és elég szépen :)
49.
49.
lacinho01
öszintén szólva kiváncsi vagyok hogy ez meg a gta 5 hogy fut majd a jelenlegi konzolon mert elég nehéz elhinnem hogy nem fogja azt csinálni hogy menet közbe épül fel a felhőkarcoló, nő ki a fű stb. ezt jelenleg nem tudom elképzelni hogy ne így legyen
48.
48.
adam6751
A karakter mozgása nagyon tetszik, a fedezékrendszer a lövöldözés és ez a maszk dolog úgyszintén., de...sőt szinte minden megtetszett ebből a videóból, két dolgot leszámítva. Az egyik az autóvezetés, a másik a baromi uncsi szürke-szar Chicago...
De sebaj, tuti vétel, csak nem most. Leghamarabb karácsony után tudom beszerezni. Addig GTAV/AC4 lesz ezerrel. :P
47.
47.
Nebuloid
Én arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan fut majd jelenlegi konzolgeneráción, mert PS4/XBOX ONE-t még egy darabig nem fogok venni és sok más ember sem.
45.
45.
Solid Snake1984
Nekem személy szerint nagyon tetszik. Elrugaszkodtak a megszokás talajától .Vittek egy kis színt a játékba. Nagyon rendben van ez a gamma. Nagyon várós. És tetszik, hogy nem akar GTA lenni.
44.
44.
simon 555
#42: Igen, ezt értem, de nem is erről beszéltem.
Itt arról volt szó, hogy ezt nem lehet hasonlítani a GTA-hoz mert egyszerűen nem fog akkora szabadságot adni, de mégis sandbox. Ugyan úgy mint az FC3. Az is sandbox játék, de nincs akkora szabadságod mint egy GTA-ban. A kamera most lényegtelen, mert meg lehetne csinálni FPS nézetben is, hogy legyen akkora szabadságod, de mivel nem célja ez a fejlesztőknek így nem csinálják meg. Magyarán, ezt a játékot kár hasonlítani egy GTA-hoz.
42.
42.
Yanez
#41: Nem csak a kameranézetről van szó. Ha több műfajjal is játszol, akkor ezt illik tudni, persze lehet, hogy nem tolod ezzel-azzal. Ám ha mégis jártas vagy videójáték világban, akkor képzeld el milyen lenne egy GTA fps nézetből meg egy CoD tps-ből. Most már érted a lényeget? Bizonyos játékokat direkt csinálnak fps-nek vagy tps-nek, mert csak úgy lesz nagyon jó. Fps & tps-két különböző játékélményt kínáló műfaj. Néha vegyitik a kettőt (MGS, SC), de az ilyen eset igen ritka.
41.
41.
simon 555
#40: Miért? Mit számít a kameranézet? Az csak az, hogy honnan látod a karaktert. Na meg mint mondtam a koncepció hasonlít a WD-hez(nem a GTA-hoz). Ezért is nem lesz benne annyi melléktevékenység mint a GTA-ban.
Csak meg kell nézni. A WD eléggé hasonlít az FC3-ra.
40.
40.
Yanez
#39: Azért a Far Cry alapból fps, úgyhogy még alapokban sem hasonlítandó a GTA vagy WD-hez.
39.
39.
simon 555
#37: Ez is küldetések közti tevékenység volt.
De amúgy ne számíts akkora szabadságra mint a GTA 5-ben. Igen sandbox, de másfajta mint a GTA. Inkább a Far Cry 3-ra hasonlít alapjaiban(nagyon csak alapjaiban). Mármint abban a tekintetben, hogy az is sandbox, de ott sem nagyon tudsz más csinálni a főküldetéseken kívül mint a mellékküldetéseket csinálni és foglalgatni a bázisokat.
37.
37.
azureknight0715
#36: Nyugi:D Amúgy nekem tényleg csak annyi a bajom hogy nincs benen oylan ami megfogott volna, unalmas volt. Nem kell ide lövöldözés meg ilyenek, de akkor mutassanak valami mást amitől kedvet kapsz 2 küldetés között csak szimplán a városban mászkálni. Sok mindent kilehetne találni, de ebben semmi olyat nem mutattak és én amiatt félek hogy az lesz a baja mint anó a gta IV-nek volt, hogy van egy hatalmas üresség és a végigjátszása után nem fog nyújtani semmit. Most tényleg nem akarom hasonlítani a gta-hoz, de mivel jelenleg az viseli a sanbox királya címet és az ubisoft is egy ilyen játékot alkot ezért ez elkerülhetetlen. Nem véletlenül alakult ki ez. Az embereknek itt az a baja hogy a gta V-nél már tudjuk hogy végigjátszása után sem fogjuk megunni mert nagyon sok tartalom lesz benne, addig a watch dogsban hackelésen kívül semmiről nem tudunk és már lassacskán itt lenne az ideje hogy valamit benyomjanak.
36.
36.
Yanez
Sokan a hackelés miatt kötnek bele ebbe a játékba, de csak azért, mert közben nincs agyatlan akció. Fogadjunk, ha összedobtak volna egy trailert néhány akciójelenetről, akkor mindenki verné a nyálát, hogy hű ez fasza lesz. A mai világban a népnek inkább a lövöldözés kell, látványos robbanásokkal, ha ez nincs vagy kevés van belőle, akkor már unalmasnak titulálják a játékot. Én ezért a stuffért rohadtul tisztelem a Ubisoft-ot, mert nagy kockázat egy ilyet bevállalni a GTA mellett, főleg, hogy majdnem együtt jönnek.
Az pedig külön tetszik, hogy a környezete reálisabbnak néz ki, mint a GTA-ban. Mindkét játékot epekedve várom és remélem mindkettő jó lesz! Soha nem értettem azokat, akik méricskélik, hogy melyik a jobb, örülj, hogy választhatsz! Olyan ez, mintha a csajok azt kérnének tőled meg a barátaidtól, hogy mutassátok meg a bránert, mert nekik bizony nagyon számít az a pár centi. És számít vagy sem, nem kérnek ilyet, mert a lényeg, hogy adsz nekik pélót és ők azzal fognak játszani és nem fogják a haverod dorongjához hasonlítani, majd a pofádba mondani, hogy az jobb, mert rücskösebb és 'C' betű formájú. Hogy is nézne az ki?
Itt is pontosan ez megy. Senki nem mondja, hogy játsz ezzel, mégis úgy állnak sokan a dologhoz, mintha csak nekik készült volna a game és csak nekik kellesz élvezkedni vele. Nem kell? Ott a GTA, Saints Row, Sleeping Dogs! Senki sem kényszerít rá, hogy játsz vele. Ha meg valami nem tetszik, azt akkor vágd mások pofájába, amikor már személyes tapasztalatod is lesz a játékkal. Úgy már ér.
Én speciel nagyon várom PS4-re, és a GTA-t is PS3-ra!
35.
35.
giga321
Erősen gondolkodok a Vigilante kiadáson. Lehet itthon már kapni ilyet? A multija nagyon tetszik. Erősen beszerzős még mindig.
34.
34.
Ecneb
#32: Azért azt valljuk be, hogy egy játékot dicsérni a ráfordított munka és a kivitelezés mértéke szerint kicsit más, mint egy rövid mondatban leírni, hogy szar.
33.
33.
simon 555
#29: Lehet valami új technológia:)
32.
32.
KENKILL
#30: Mert akik kész eredmény nélkül dicsérik az jobb? :)

Nekem eddig tetszik, bár kíváncsibb lettem volna, ha a sztoriból mutatnak valamit. Ráadásul a videó második fele már volt korábban is (és az első helyszínt leszámítva nem is láttunk sok újat). Ennek ellenére még mindig ütősnek néz ki, várom már nagyon.
30.
30.
Ecneb
#28: Egy régebbi watch dogs-os cikkben küldtem el az olyanokat a picsába, akik kész eredmény nélkül már fikáznak.
29.
29.
Ecneb
Nagyon szép a játék, látszik, hogy nem egy összecsapott munka, hanem igényes fejlesztés eredménye. Eddig egyetlen dolog böki csak a csőröm, de lehet, hogy egyedül vagyok vele, mégpedig, hogy szerintem a kamerákat túl gyorsan lehet rángatni. Én amikor olyan helyen vagyok, ahol van biztonsági kamera és van szerencsém még mozog is, akkor nem mint egy hülye rángatózik ide-oda. Nem képes rá, ha akarna sem, mert nincs benne olyan belső mechanizmus. Itt, amint rácsatlakozok egy kamerára, akkor mint a hülye rángathatom. Ez csak engem zavar?
28.
28.
JBoy
Nem értem azokat akik azt mondják, hogy unalmas. Persze. A videó az lehet, hogy az. Nézni ahogy más játszik az igen. Ki se jött a játék, de már megy a fikázás -.-
27.
27.
szinkron
Értem. Szóval gyilkoljak ártatlan őröket, hogy feltörjek egy telefont.
26.
26.
Necreon
#3: A helyzet az hogy itt az a cél hogy ne keveredj lövöldözésbe. Vannak akik még tudják hogy az még nagyobb szórakozás, mint bármilyen lövöldözés. Volt amikor még az Assassin's Creed is erre alapozott, nem pedig arra hogy mészárszék legyen mert többen veszik.
25.
25.
markoci555
nincs valami hasonló játék?, mert ezzel még évekig biztos nem tudok még jéátszani :) már rég ki kellett volna adni egy ilyet, olyan fasza
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...