Mozgásban a Yakuza Restoration

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
A Yakuza legújabb fejezete is előkerült a Sony japán sajtókonferenciáján, a bemutatón vetítették le az első trailert a játékról. Bár a Restoration PS3-ra és Vitára is elkészül, ez lesz az első rész, ami PS4-en is tiszteletét teszi.

2014. február 22-én, a PlayStation 4 japán premierjének napján kerül boltokba a Yakuza Restoration (vagy ahogy a japánok ismerik, Yakuza Ishin). Az anyag PS3-ra, PS Vitára és PS4-re is elkészül, utóbbi kettő között a keresztplatformos játék is elérhető lesz. További infók hamarosan.

7.
7.
nero66
#5: Ha ennyire tudtad, hogy lesz egy ilyen ,,málé szamár", akkor minek írtad ki? Az észrevételedet más stílusban is közölhetted volna, mert ez inkább tűnt felszólításnak, mint egy észrevétel közlésének. Ha már olyan szép magyar kifejezéseket használsz mint a ,,faszoskodni", akkor először inkább nézd meg, hogy ki f@szoskodik itt. Aztán szépen beszélj magaddal. ;)
6.
6.
simon 555
#1: Én is reménykedem.
Bár ha az 5. részből indulunk ki, nem sok remény van:(
Ha csak be nem jelentik a TGS-en, hogy jön EU-ba a Yakuza 5:)
3.
3.
nero66
#2: Akkor azt is mond már meg, hogy mit írjon helyette. Csak mert gondolom neked van valami sokkal jobb szöveged ha ennyire unod az övét...
1.
1.
Akkor 2014-ben indulnak be majd a jó címek, remélem jönnek Európába is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...