Yakuza Restoration

Újabb résszel bővül a Yakuza-sorozat, ez éppen a Meidzsi-restauráció korába kalauzolja el a játékost.
Típus: Akció

Pletyka: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Lapértesülések szerint több mint harminc év közös munkát követően elhagyja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. Úgy tudni, hogy a kínai NetEase-hez igazol majd át, ahol egy új fejlesztőcsapatot vezethet.

Már készül a következő Yakuza-játék

Még épphogy csak megjelent a Yakuza: Like a Dragon, a jelek szerint máris a széria következő epizódját hegeszti a fejlesztőcsapat. Habár a jó hírt maga a Sega erősítette meg, egyelőre semmilyen konkrétummal nem tudtak szolgálni.

Yakuza Restoration - így szeleteld a retket

A jövőre megjelenő Yakuza spin-off a tizenkilencedik századi Japánban játszódik és tartalmazni fog egy Another Life névre keresztelt játékmódot, ahol hősünkkel elvonulunk vidékre és önfenntartó gazdálkodást folytatunk.

TGS 2013: Előzeteseket kapott az új Yakuza is

Két előzetest is kapott a Yakuza Restoration a Tokyo Game Show apropóján, és bár mindkettő japánul szól hozzánk, azért kapunk némi ízelítőt a sztoriból és a játékmenetből is.

Mozgásban a Yakuza Restoration

A Yakuza legújabb fejezete is előkerült a Sony japán sajtókonferenciáján, a bemutatón vetítették le az első trailert a játékról. Bár a Restoration PS3-ra és Vitára is elkészül, ez lesz az első rész, ami PS4-en is tiszteletét teszi.

Képeken az új Yakuza

Elindult a Yakuza Restoration hivatalos weboldala, ahol tizenkét screenshotot is találtunk a játékról. Egyhamar nem számíthatunk az európai megjelenésre, tekintve, hogy még a Yakuza 5 sem ért el ide.

Bemutatkozik a Yakuza Restoration

Meglepetéssel készültek a hétvégére a Yakuza-sorozat készítői, és egészen véletlenül egy újabb Yakuza-játékot jelentettek be! A Yakuza Restoration megint spin-off lesz, a tizenkilencedik századba ugrunk vissza benne.