Boldog Karácsonyt!

  • Írta: InGen
  • 2005. december 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Karácsonyfa, bejgli, miegymás. Újra eljött december 24. Boldog, szeretetben bővelkedő kellemes Karácsonyi ünnepeket kíván a Gamekapocs.
A főszerkesztőnk Senior Myko Alto valószínűleg már kifeküdt egy közel letális dózisnyi diós bejgli bevitele után, így kicsit megkésve bár, de ezúton én kívánok a teljes Gamekapocs csapat nevében békés boldog Karácsonyt mindenkinek.

Természetesen a Főnök példája senkit ne rettentsen el, bejgliből sosem elég, így az ünnepek alkalmával egy percre se fejezzétek be eme remek étek inputolását a gyomrocskátokba. Aztán pár nap múlva pedig mindenki jöjjön a fórumba és vessen számot az elfogyasztott rudak mennyiségéről és a hízás mértékéről (kilogrammban).

Solid Snake és Jack Bauer vigyázzon rátok, ám éppen most jelzett az előre felszerelt légiriadó-szirénás deflektorpajzsos tálcám, hogy valaki veszélyesen közel merészkedett a bejglihez, úgyhogy rohannom kell.

Bejgli.


10.
10.
fojesz
Így utólag megkésve bár, de szeretnék mindenkinek itt is boldog karácsonyt kívánni. Élvezzük ki gyorsan azt, ami maradt belôle. :)
9.
9.
InGen
Syb segítesz megharapni azt a gazembert aki kivette Snake képét a hírbôl? :)
8.
8.
InGen
Hmm hova lett Snake meg Jack képe? :( Valami galád elvette a hírbôl :((
6.
6.
Avium
ugyan EMi tegyel ki te is egy Boldog Kari kivansagot :D sose eleg
5.
5.
InGen
Myko te mégis mikor írtál volna, holnap délután? :))
4.
4.
zoenn
Myko, gyere inkább wowozni!!!

3.
3.
Myko Alto
Na szép, itt Ingen gyerek megelőzőtt... :S nekem még ugyan sok kötelezettségnek kell eleget tenni, de remélem azért este sikerül kitennem a karácsonyi levelemet :D de addig is Sok Boldog Karácsonyt Mindenkinek gyerekek! :D
2.
2.
InGen
Mit keresel megint itt Shifty? :)
1.
1.
Shifty
Igazán kihagyhattad volna Snaket meg a 24-es mittomén midet:D



De Kellemes Ünnepeket minden kedves olvasónak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...