Megújult a Gamekapocs

  • Írta: Daks
  • 2005. december 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Mint látjátok, ismét nagy átalakításon ment át a Gamekapocs. Bár még az oldal közel sincs kész, egy mákos bejgli társaságában már most tökéletesen élvezhető.
Mint látjátok, ismét nagy átalakításon ment át a Gamekapocs. Bár még az oldal közel sincs kész, egy mákos bejgli társaságában már most tökéletesen élvezhető.

Bizony, ma nem csak az RTL Klub váltott új arculatra, hanem a GK is megújult. Mert ugye egy immáron több mint 5 éves múltra visszatekintő lapnak szüksége van rá, hogy megplasztikázzuk a ráncait és folyamatosan a felhasználók aktuális igényére szabjuk.

Szabi a nap 24 órájában dolgozik az oldalon, így érdemes sűrűn az F5-öt nyomogatni, mivel percenként új ficsőrökkel gazdagodhat az oldal. Sok egyéb apróság mellett várhatóan még a hétvégén elkészül a cikklista, a galéria és a Cooltúra részleg, az ünnepek után pedig a fórum tuning veszi kezdetét.

Reméljük mindenkinek tetszik az új megjelenésünk és 2006-ban is a Gamekapcsot választjátok! És hogy még tovább fokozzam az izgalmakat, még közel sincs vége a meglepetéseknek, hiszen a közeljövőben hatalmas, nagyszerű és meglepő bejelentésre készülünk. További kellemes ünnepeket minden kedves látogatónknak!

Kapcsolódó fórum: A megújult Gamekapocs-ról
39.
39.
Megmondom
Ugyan Miko, ne búlj ki a válasz alól, egy közhellyel, hogy mennyi kisgyerek szórakozik a névtelenséggel a neten és beszólnak. Ezért nem kell koptatni a billenytyûzetet, másrészt rajtad, meg a "pöcsfej" kedves látogatón kívûl itt más nem is beszélt csúnyán:)



regeltem magam Megmondom nick alatt remélem így már nem hozzászólóngató suhanc leszek, ha neked ennyire fontos hogy most valaki regelt-e vagy sem (bár nem értem, hogy most így akkor már nem névtelenül irogatok? mi van?)



Ingen, ha szerinted az gizda aki csúnyán beszél, hát legyen, ez a Te véleményed, de szerencsére a társadalom nagy része még nem így gondolkodik.



Myko, az hogy neked 30 éve ilyen a természeted és vannak akik bírnak és akik nem, errôl sajnos azt kell mondanom, hogy nem ilyenek valók fôszerknek... Bocs de én így gondolom.



Egyébként az oldallal kapcsolatban; itt vannak a legigényesebb cikkek (a filmek kivételével, azok lehetnének hosszabbak).



A design, pedig akkor még mindig nem a végleges kiforrt ha jól tudom. Szurkolok tovább egy nívos külsôért.



Maradok tisztelettel; Megmondom ;)
38.
38.
Myko Alto
Nos, nem szeretem ha az én nickemmel irogat bárki is, úgyhogy felejtôs, értve?



Nos, az ide nem tartozó hozzászólásokat töröltem. Légyszives a témához szóljatok hozzá! Thx!
37.
37.
Bandi bacsi
na végre! ez már jobb így
36.
36.
Bandi bacsi
sok láma van :D, na mindegy én mint a konkurencia egyik tagja nem fikázom a GK-t szerintem jó a design de még kicsit lehetne rajta alakítani
35.
35.
fojesz
Tamas570: valaki ráér erre... hadd tegye, úgyis karácsony van.
33.
33.
Bandi bacsi
szevasztok, elég tré a deign
32.
32.
Bandi bacsi
hé! 2 percet siet az órátok vaze!
31.
31.
Bandi bacsi
mindegy éretlen kisfiú vagy még. Néztem a Gk talis képeket. Fiuk ti aztán nagyon korhatárosak vagyok! :P
30.
30.
Bandi bacsi
29.
29.
fojesz
Remélem emléxel arra, hogy azzal mulattad drága idôdet, hogy 50 lol privit küldj nekem? Meglátszik bunkó, paraszt stílusod. ;)
28.
28.
Bandi bacsi
ááá! csôváz fojeszkám, te is úgy hiányoztál öcsi, mi rosz történd veled amíg nem volta? hú letom kapot egy überbrutál designet a GK. Szerintem eszméletlen szar, de haggyuk a régi jobb volt. Mit csináltam idáig.. hmmm... sokmindent :P jaj jól eltûntem, de most újra ittvok.... öhetenek a kedves hangzású privát üzentek tôled. tudod mit a régi szépidôkben!
27.
27.
fojesz
Váááá pontaz, szlovák felebarátunk... úgy hiányoztál!! Miért nem jöttél korábban?! Mit csináltál eddig? Jól eltûntél... ;)
26.
26.
Bandi bacsi
25.
25.
Myko Alto
"névtelenségebe burkolózó kis köcsögök és suttyó" témához csak annyit, hogy igenis ezek azok! Számomra legalábbis és azt hiszem nem csak én vagyok így ezzel! Nem vállalják fel azt, hogy személyiségük netes megjelenésének teljes megnyilvánulásával adnának hangot véleményüknek. Inkább irogatnak mindenféle kitalált névvel, káromkodnak, szitkozódnak és a normáknak nem megfelelô stilusban osztják az észt. Általában ezek a kis fiatal pöcsök szoktak lenni, amit meg kb 6 év tapasztalatából merek kijelenteni.



A fôszerkesztô dologgal meg kérlek ne gyere, hiszen úgy állítod be, mintha nekem nem lehetne véleményem, avagy nekem meg kéne felelni valamilyen általad elképzeld képnek. Hát nem. Harminc éve vagyok olyan, amilyen. Sokan szeretnek és akik meg nem, azok csak azért nem, mert nem ismernek. Hozzáteszem, én mindig is kimondtam és felvállaltam a véleményem. Akinek tetszik tetszik, akinek nem, nem.
24.
24.
InGen
Legalább nyomatékosítva vagyok ;D helloszabi rendszere érzi, ki mondja itt az igazságot, és azt hatványozottan jeleníti meg! :DD
22.
22.
InGen
Bolcs tanácsok vs. Myko Alto 1:0



:DD
22.
22.
fojesz
Nah szép InGen... ez is csak neked jöhet igy össze... :D:D
21.
21.
Myko Alto
Ez okés is, csak kérlek ne feküdj rá a küldés gombra! Elég egyszer rányomni és majd beilleszti a hozzászólásodat! :D
20.
20.
InGen
Myko #49: ofkorsz indokolatlan csúnyaszóhasználatra nincs mentség. Nade kérdem én, nálunk ez gyakori vagy mi? Szerintem marhára nem, néha-néha becsúszik, mert ott éppen poénos, de ezen nem kell mûbalhét csinálni, fôleg nem ilyen nevüket felvállalni sem merô hippik elôtt.



Ahogy a South Parkban mondják kedves barátaink a fingással kapcsolatban: mértéket kell tartani, de amikor télleg vicces, meg amikor télleg kell, akkor jöhet :)
19.
19.
Myko Alto
Légyszives vállaljátok fel a neveteket és ne máséban irogassatok! Regisztráljatok be vagy irjatok egy állandó saját nickkel! Thx!
18.
18.
Myko Alto
Nem is tudom Z! Engem rettentôen idegesit, amikor sok a csúnya szó és a káromkodás egy játékban, cikkben, bármiben. Pláne ha indokolatlan és csak az állítólagos keménykedések miatt jelennek meg. Néha komolyan mondom, már ciki is, nem?
17.
17.
fojesz
Látom eltértünk a témától rendesen.



Az oldal kinézetét illetôen: elôször a belsô, aztán a külsô. ;)
16.
16.
zoenn
Egyébként mindannyiunk kedvenceiben (gyk: játékokban) elôszeretettel fordulnak elô trágárabbnál trágárabb kifejezések, élô példa a Suffering elsô része, ahol gyakorlatilag minden mondatban elhangzott egy f***. Na arra akarok kilyukadni, hogyha egy játékban csúnya szó hangzik el, akkor a róla szóló cikkben, a róla szóló honlapon miért ne lehetne vulgáris kifejezés, persze csak odaillôen, ha tényleg a szövegkörnyezetnek megfelel.
15.
15.
Myko Alto
No, épp ezen középutat próbáltam megtalálni az egy évben egyszer használatos kifejezés beillesztésével! Hozzáteszem, meddô vita, hiszen ha én nem érzem jogosnak a dolgot, akkor nem lehet miben meggyözni. Ismétlem és elmondom sokadszorra: ha állandó lenne ezen szavak jelenléte írásaimban, akkor lenne jogalapja mindennek az egésznek, de mig nem, addig nem értem mirôl van szó! részemrôl lezártnak vélem a dolgot, mert már így is többet foglalkoztam vele, mint kellett volna. Kérlek titeket is, hogy próbáljatok meg leszakadni a témáról és más, fontosabb dolog felé evezni! THX!



A hozzáállás pediglen beosztás és poziciótól független, hidd el nekem. Ha ideges vagy, akkor ideges vagy, ha idegesit valami, idegesít valami, mindegy hol állsz a lsitán! No de tényleg, téma end nálam :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...