Elindult a Humble Indie Bundle 9

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 12.
  • Hír
Link másolása
Folytatódik a Humble Bundle-sorozat, immár kilencedjére kapják a főszerepet a független fejlesztésű játékok. A menetrend a szokásos: annyit fizetsz értük, amennyit csak akarsz.

A Humble Indie Bundle kilencedik felvonásában ismét a független fejlesztők kapják a főszerepet, a Windows-ra, Mac-re és Linuxra egyaránt elérhető felhozatal olyan címeket foglal magába, mint a Trine 2: Complete Story, a Mark of the Ninja, a Brütal Legend vagy az Eets Munchies bétatesztje.

A pakkért annyit fizetsz, amennyit szeretnél, és úgy osztod el a fejlesztők, különböző jótékonysági szervezetek vagy éppen az akció szervezői között, ahogy szeretnéd. Bizonyos esetekben a soundtrack is jár, és ha a befizetések átlagán felüli összeggel szállsz be a buliba (ez a cikk megírásakor 4 dollár 59 centet jelent), a Fez és az FTL: Faster Than Light is a tiéd lehet. Később újabb játékokkal bővül a repertoár.

Köszi, tupaccc!

12.
12.
Doncyke
#10: Igen, felvetel utan megjelennek az ajandekok kozott, onnantol pedig annak adod oket, akinek szeretned :)
11.
11.
hedzsooo
A Trine 2: Complete Story, a Mark of the Ninja, a Brütal Legend mind-mind nagyon jó játékok ám!^ :)
10.
10.
Cooper911
Lehetne, hogy esetleg fejbelövés meg nyomizás nélkül komunikáljatok?

Kérdés: Ha én ezt igy megveszem de két játék már megvan steamen akkor azokat megkapom pluszba gift-ként?
9.
9.
Clayman
#7: Nyomika, azt mondtam, hogy minek költsek 3,5el többet két olyan játékra ami, engem nem érdekel. Ha egy dollárért megkaphatom, akkor nem fogok 4,5et fizetni, olyanért amihez az életben nem nyúlnék hozzá. Ha az első 4 játékra azt mondták volna 4,5 már rendelem is, mert tudom, hogy megéri. Így már érted nyomi?
8.
8.
Gamerdavid
7.
7.
MoRT2195
#4: Nem nagyon éri meg? Az ilyet lőném fejbe... Itt olyan baromi nagy akciók vannak, és most is ez a 6 játék csak 1000ft. Ha ez nem éri, meg, akkor semmi. Meg ugye 1 hét múlva jön meg 1, 2, 3 játék, ami csak hab a tortán. Már 1 játék megérne itt ezer forintot, nem, hogy 6. Ha bárkiben felmerül az a kérdés, hogy ez megéri-e, akkor... nem is tudok az ilyenre mit mondani.
6.
6.
Na ez biztos vétel. Az Indie Bundle-k mindig is a kedvenceim.
5.
5.
KeXxX
#2: Szerintem is. De a Mark of the Ninja is remekmű lett.
4.
4.
Clayman
Én még várok ezzel, mert jelenleg nem nagyon éri meg +3,5$-t rákölteni, arra a két játékra. Majd szerdán kiderül mivel lepnek meg még minket.
3.
3.
Qmi05
#2: Egyetértek, csak a Trine 2-ért megérné abszolúte, de ennyiért Best Buy.
2.
2.
giga321
Trine 2 abszolút megéri kitolni. Hatalmas game.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...