Kész lenne a Nintendo Revolution?

  • Írta: Daks
  • 2005. december 27.
  • Pletyka
Link másolása
Neves külföldi magazinok már tényként tálalják a szerintem még pletykának is rossz hírt, miszerint a Nintendo befejezte új generációs konzoljának, a Revolution-nek a fejlesztését.
Neves külföldi magazinok már tényként tálalják a szerintem még pletykának is rossz hírt, miszerint a Nintendo befejezte új generációs konzoljának, a Revolution-nek a fejlesztését.


Ugrás a galériához

A hírt elsőként a GameMag.ru portál tette közzé, majd a nap folyamán rájuk hivatkozva elterjedt az egész interneten. Bár elég kamu szagú a dolog, a lényeg, hogy insider infókra hivatkozva megírták a konzol elkészültét. Orosz barátaink értesülései szerint a gépet kínában fogják legyártani és kb. májusban már kapható is lesz Japánban. Meglátjuk, mi lesz belőle...
7.
7.
InGen
6.
6.
Chocho
A kezdeti árszabást egyelôre 150 $-ban sejteti a cég, ez Európában kb. 200 lesz, Magyarországon meg vagy 300, ahogy az lenni szokott... Én gondolkodom a beszerzésén, de csakis külföldrôl. Nem tömöm a kormány nevû maffia zsebét.
5.
5.
InGen
A GameCubera sem csak ilyenek vannak, a világ egyik legjobb játéka, a Zelda a GC-re van pl :)



nameg az új irányító máris akkora designeristeneket állított a géphez, mint Kojima, aki a PS3 mellett erre is fog legalább 1 stuffot csinálni.
4.
4.
fojesz
De ehhez vedd hozzá, hogy a géphez csak Pokémon vagy Mario játékokat fogsz majd találni. :P



Egyébiránt errôl az orosz magazinról azt érdemes tudni, hogy szinte csak olyan kamujellegû híreik vannak, mint a JeuxFrance-nak: szal kamu szagú a dolog eléggé. :)
3.
3.
InGen
Nem kell nextgen teljesítményre számítani, kábé gamecube x2, még HD felbontásokat sem tud, tehát nem fog vetekedni az új X360-al, a PS3-al meg fôleg nem.



De nem is a lényeg, hanem tuti frankó cuccok lesznek rá, és az újfajta irányítás be fog ütni :)



Ráadásul úgy hírlik hogy kábé 25-30 ezer forint lesz a cucc!
2.
2.
Myko Alto
Jönnek majd erre szépen a jobbnál-jobb gamek! :P
1.
1.
Myko Alto
Szerintem ez a masina lesz a legérdekesebb eddigi konzol, már csak a kinézetét is alapul véve :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...