Cortanának hívják a Microsoft Siri-klónját?

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 13.
  • Pletyka
A pletykák szerint a Microsoft új, hangfelismerésre képes rendszert vezetne be a Windows Phone-on, az Apple-féle Sirire hajazó feature érdekessége, hogy a Halóból ismert Cortana nevén becézik.

A ZDNet úgy tudja, hogy a Microsoft új, hangfelismerésre képes rendszeren dolgozik, a feature alapvetően Windows Phone 8.1-re készül, de az alatta dolgozó technológia a Windows 8-on és az Xbox One-ban is megjelenik majd.

A Windows Phone jelenlegi hangutasításainál korszerűbben működő fejlesztés az Apple-féle Sirihez hasonló, természetesebb "csevegést" tesz lehetővé, az igazi érdekessége számunkra viszont az, hogy a kódnevét a Halóból megismert Cortanáról kapta.

A hangutasítások egyébként az Xbox 360-hoz hasonlóan az Xbox One-on is elérhetők lesznek a Kinect jóvoltából.

Ezek is érdekelhetnek

14.
kopic
#7: Eleg mocskos szad van, de nem azert.....
"Jah s ha nemírok szép helysirásal az meg azért van , mert felcseszve nehéz." lol ?
En 1 db hirnel sem lattam eddig, hogy helyesen irtal volna le egy mondatot is.:O
13.
greenmelon
#12: *mondatot
Szerkesztés gomb...
12.
greenmelon
#7: Fognád be a pofád inkább, ha 35 éves létedre nem bírsz leírni magyarul egy épkézláb mondatod. Te szerencsétlen...
11.
LtK
#7: Gratulálunk, ön megnyerte a síró faszmajom díjat ! Én leírtam szépen mi a helyzet, és csak ugyanezt tudnám bemásolni, de félek akkor se jutna el az agyadig. Egy rossz szót nem írtam rád, csak a hozzászólásodra. A kettő között van különbség. A te érzelmi kirohanásod viszont egyszerűen szánalmas. Nem tudsz értelmes választ írni ezért trágár szavakkal próbálod nyomatékosítani mondandód, ami ismét egy foshalmazzal ér fel.
8.
McDuff
#1: ááhhhh ez az macellus,király vagy!:D +1
én is írtam volna,de oda voltam nyaralni:/ nem baj,addig is kiolvastam még egyszer Reach bukását!:D
7.
amadeusz gyermeke
Na fosadékok betelt a pohár , kamukurafiak!!! Ez a rajongoi mentalitás mi??? Nézetek meg a profilomat gecigférgek. Fazopó banda. Mit láttok?? Minden részt kinyomtam. Nem ám letőltve faszikáim. Ha nemirok ide, egy szaros komment sem érkezett volna. Én csak azt nehezményeztem .. Senkit nemhortam le , nem gyalázkottam. Jah s ha nemírok szép helysirásal az meg azért van , mert felcseszve nehéz. Egy igazi halo rajongó vagyok!! Akinek neminge nevegye magára.
6.
kopic
#1: "Csupan" azt a ropke 10 millio rajongot izgatja te gyoker ! Szval en a helyedben kussba maradtam volna.... -.-
5.
LtK
#1: senkit kivéve azt a pár millió rajongót...
Kicsit nézz körül előtte és aztán írj ilyen baromságokat kérlek. Normális híreknél ha NINCS VITA akkor csak pár hozzászólás van. Vajon miért? Minek írjon felesleges hozzá az ember ha előtte pl leírták már amit akart vagy egyszerűen nincs értelme leírni, hogy igen ez tetszik vagy kifogom próbálni (Ha ez lenne akkor abba kötnének bele). Szóval gyermekem ez a hozzászólásod egy fospermettel ér el..
4.
Chrome1986
Vicces lesz vele nyúzni a HALO fan IOS/Android tulajokat :)
1.
amadeusz gyermeke
halo halo, .senkit sem izgat ez a széria. Ezt mindig észreveszem , ha erről a szériárol vannak hirek. Max pár hozászólás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...