Halo 5: Guardians XBOXONE

Master Chief ötödik kalandja már az Xbox One-ra készült.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

E3 2019: Alig van késés az xCloud rendszerén

Az input lag kérdése jelentős lesz majd a felhőalapú játékos szolgáltatások esetében. Az E3-on demózott Project xCloud pedig a jelentések szerint meglepően jól teljesít ezen a téren.

E3 2019: Elrajtolt a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft még az esti E3-as konferencia előtt elindította a PC-s Xbox Game Pass szolgáltatását. A baráti árazású előfizetés már most rengeteg nagyszerű címet tartogat, s ha hihetünk a szemünknek, akkor a Halo 5 is csatlakozhat a listához.

Ő lesz Master Chief a Halo TV-sorozatban

A Showtime gyártásában készülő élőszereplős Halo-sorozat főszereplőt kapott. Lapértesülések szerint az Amerikai istenekből ismerős Pablo Schreiber alakítja majd Master Chiefet. Legalábbis a sisak alatt.

Budapesten forog majd a Halo TV-sorozat

A Production Weekly Twitteren jelentette, hogy a Showtime által berendelt Halo TV-sorozat forgatási munkálatai jövő nyáron, június elején kezdődnek, méghozzá Budapesten.

Frissítve: PC-re is megjelenik a Halo 5: Guardians?

Az Amazon brit részlegének oldalán hirtelen megváltozott a Halo 5: Guardians adatlapján a korábbi borítókép, amiből egyesek arra a következtetésre jutottak, hogy hamarosan PC-re költözhet az ötödik felvonás.

E3 2018: PC-re is jön a Halo 5: Guardians? Frissítve!

Már a Microsoft sem csinál abból titkot, hogy a Halo 5: Guardians három év elteltével végre Windows 10-re is befut. Az Xbox hivatalos oldalán feltűnt az operációs rendszer logója - talán a PC Gaming Shown hivatalossá válik a dolog.

A játéktermekben tér vissza a Halo

A 343 Industries bejelentette a Halo-sorozat következő darabját, a Halo: Fireteam Ravent. Wgy fénypisztolyos lövölde lesz, amit kapásból a játéktermekbe szánnak. Az ODST elit katonáját irányítjuk benne.

Idén ősztől forog a Halo-tévésorozat

Több évnyi botladozás után úgy tűnik, idén végre megkezdik a régóta várt élőszereplős Halo-tévésorozat munkálatait, így ha minden jól megy, akkor a Showtime és Steven Spielberg produkciós cége jövőre be is mutathatja azt.

Friss exkluzívokkal erősít az Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása nagyot lép előre: ezentúl minden Xbox One-exkluzív címet már a megjelenés napján megkapnak a tagok. Az első fecske a Sea of Thieves lesz március 20-án.

A hétvégén kipróbálható a Halo 5: Guardians

Az Xbox Live Gold-előfizetők ezen a hétvégén ingyen játszhatnak a Halo 5: Guardiansszal. Nem árt észben tartani, hogy a kliens körülbelül 100 GB-ot nyom, így már most érdemes nekiállni a letöltésnek.