Megvan a Football Manager 2014 dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sports Interactive bejelentette a Football Manager 2014 megjelenési dátumát, egyszersmind azt is elárulta: aki előrendeli a játékot a megadott üzleteknél, két héttel korábban belevághat a menedzseri karrierjébe.

A Sports Interactive bejelentése szerint október 31-én, csütörtökön jelenik meg a Football Manager 2014 - a játék PC-re, Mac-re és Linuxra érkezik, de lesz belőle a PS Vitás változat is.

Aki előrendeli az új részt az akcióban résztvevő üzleteknél, már két héttel korábban nekieshet a játék bétájának, a publikus demó pedig a premier előtt egy héttel várható. A bétatesztelők természetesen minden eredményüket átvihetik majd a végleges kiadásba.

A Football Manager 2014 egyébként már támogatja a felhős mentési lehetőséget, így platformtól függetlenül játszhatunk a játékkal, és lesz Steam Workshop-támogatás is a kreatívabb játékosok kedvéért.

4.
4.
ZsoXa
#3: Hát igen, elég sokat nyomultam az elődökkel, de én soha nem használtam ezt a 3D-s nézetet. Nem is értem, hogy miért erőltetik. A jelen változatában egyszerűen egy szar. Inkább nézem a felülnézetes táblán a bogyókat ahogy mozognak. Ha megcsinálnák egy Fifa Manager szintűre, akkor azt mondom, hogy fasza és sokat ad a játékélményhez, de jelen állapotában csak a játék lényegesebb területeinek fejlesztésétől vonja el a pénzt és az időt. Szerintem!
3.
3.
Gamerdavid
A karakterek mozgása és az AL eléggé bugyuta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...