Bemutatkozik a Taxi Journey

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatta saját fejlesztésű kalandjátékát az AMY című horror kiadásáért is felelős Lexis Numérique. A játékot a Limbo és a Machinarium ihlette, most a Kickstarteren gyűjtenek rá pénzt.

A kalandjáték "egyedi látványt és eredeti játékmenetet" ígér, nem igazán az ügyességeden lesz a hangsúly, mikor játszol vele, inkább különböző fejtörőket kell megoldanod.

A játék főhősei Gino és Zoey lesznek, különleges képességeik (Gino a tükörképüknél fogva tud ezt-azt megragadni, Zoey pedig mindenféle immateriális dolgot, például az áramot és a hangokat tud elkapni) bevetésével tudunk előrehaladni. A készítők azt ígérik, a történettel igyekeznek azt elérni, hogy a játékosokból is érzelmeket váltson ki.

A francia cég 100 ezer dollárt már összeszedett a játékhoz, most pedig újabb 130 ezret szeretnének összegyűjteni a Kickstarteren keresztül. A játék egyelőre PC-re és Wii U-ra készül, de tervbe van véve a tabletes, a linuxos, a Mac-es, az Xbox Live-os és a PSN-es megjelenés is.

3.
3.
DzsungelCsirke
Jól néz ki. Egyetlen baj van: az AMY az utóbbi idők legrosszabb horror játéka volt, és nem is az alapötlettel, hanem a játékmenettel és a bugokkal volt a gond.

Remélem egy kisebb volumenű játékra jobban tudnak majd figyelni, mert tényleg érdekesen hangzik.
2.
2.
giga321
Nagyon szerettem a Limbót és érzelmeket váltott ki belőlem. Elég nyomasztó a hangulata és pont emiatt tetszett. Szóval várom ezt a játékot is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...