Grand Theft Auto: London?

  • Írta: Daks
  • 2005. december 28.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb kétes hitelességű hír érkezett az új GTA-ról. Ezúttal egy magát névtelen Rockstar munkatársnak nevező férfi pletykált a projectről.
Újabb kétes hitelességű hír érkezett az új GTA-ról. Ezúttal egy magát névtelen Rockstar munkatársnak nevező férfi pletykált a projectről.

A Rockstar-os (?) csávó szerint az új Grand Theft Auto epizód 1997-ben, London-ban fog játszódni és az eddigi unlockolható szigeteket felváltja majd az északi, déli, keleti és nyugati városrész. Hogy miért olyan hihetetlen ez? Biztosan emlékeztek az első GTA-nak volt egy London 1969 nevű kiegészítője - és szerintem elég valószinűtlen, hogy egy modern köntösbe bújtatott remake-t készítsenek belőle. Ettől függetlenül valljuk be, nagyon jó lenne, ha átköltözve Európába a GTA!

Az "áruló" jelentéséből kiderült továbbá, hogy a fejlesztés 60%-on áll, sőt már a fizikai és grafikai motor is teljes. Mr. Pletykafészek szerint a játék 2006. Karácsonyán jelenik meg, természetesen először csak PS3-ra.

Nos, ne feledjük el, hogy lehet egy szava sem igaz az ürgének, de mint már eddig többször is előfordult (Pl.: az Xbox 360-as hírmorzsákban) bizony később derült ki, hogy mégsem kamuzott a "céggel összevesző majd mindent kipakoló névtelen munkatárs".

13.
13.
Dani0421
nem tudjátok ,hogy honnan lehet ingyen letölteni a Vice City-t?
12.
12.
D O Double G
boccs a csúny írásért, ez ám a fa vicc muhahaa
11.
11.
D O Double G
hát nem hiszem hogy vmi nagy igazság lenne ebben,mondta itt vki hogy nagyon amcsis ezért szerintem inkább maerikai várost csinálnak és usa-ban an még pár nagy város.Pl.:Cichago,Detroit,Philadeplhia,WASHINGTON(na az yo lenne elnök nyírni hihi:))Londonnak ôszíntén nem örülnék mert nem olyann naay szám az a város.Megint mondta itt vki hogy valós város de kitalált dolgokon alapolt.Na és itt az a lényeg hogy olyan helyekre mennél el a játékba ami télleg ilye híres hely vagy yo hely.Yovan londonba is van de az mégse az.San andreas meg vice city még is csak más. :)csinálják meg Toronto-t akko vagy faszom se tudja vmi dél amerikai-t vagy jamaicát :DDD
10.
10.
Chocho
A The Getaway már csak követôje volt a GTA Londonnak. Amúgy teljesen elképzelhetô szerintem, fôleg annak tükrében, hogy Sam Houser nyilatkozata szerint átalakítják a teljes játékmenetet. Ezt érthette az európai környezet megkövetelte változásokra is.
9.
9.
Silent Assassin
452184215756214879248745166121684556486415648464126465
7.
7.
Sybilla
Sztem is a GTA olyannyira amcsi világot tár elénk, hogy furi lenne elképzelni egy európai városban ... De hát ki tudja. :)
6.
6.
lewton6
én most nem a régi 2d-s GTA-kra gondoltam, hanem az újakra.

tudom, hogy már volt GTA: London, de ettôl függetlenül a getaway már megcsinálta a "3d-s London" bravúrt.
5.
5.
Daks
lewton: ahogy a hirben is olvashatod, mar volt GTA londonban! Szoval nem a getaway randalirozott ott eloszor!:)
4.
4.
lewton6
a Getaway c. PS2-es játék egy GTA-klón volt és Londonban játszódott. Nemhiszem, hogy a R*-nak nem lenne jobb ötlete...
3.
3.
fojesz
Bazz, de jó lenne omnibusszal száguldozni!! :)
2.
2.
Chocho
Kamu szerintem. A R* hivatalosan jelentette be, hogy a GTA 4 fejlesztésének munkálatait csak a konzol megjelenésekor kezdik el, mert céljuk a hardware kihasználása. Addig a PSP verziókon dolgoznak. Amúgy London-t nem tartom lehetetlennek, sôt, kifejezetten valószínû lehetne...
1.
1.
Daks
ha belegondolunk mar megvolt mind a 3 eredeti sziget: san andreas, vice city, liberty city. ezutan mar csak a london kell es kesz a teljes eredeti jatek remake-je! en szemely szerint nagyon elveznem ha igaza lenne a csavonak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...