Képeken a Soul Calibur: Lost Swords

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 18.
  • Képek
Link másolása
Befutottak az első screenshotok a Soul Calibur free-to-play változatáról, és bár a két kép éppen csak megteszi ízelítőnek, legalább a holnap kezdődő Tokyo Game Show alatt többet is megtudhatunk.

Ha azon vakarod a fejed, ugyan miért csinál a Namco Bandai két verekedős játékából is free-to-play változatot, itt a magyarázat: a Siliconera jelentése szerint a Soul Calibur: Lost Swords az üzleti modell dacára egyjátékos élményt kínál, ráadásul nem is a hagyományos összecsapások keretei között, hanem különböző küldetéseket kell majd teljesítenünk.

A PS3-exkluzív játék a TGS során mutatkozik be némileg látványosabban, addig két screenshotot tudunk mutatni belőle Siegfried és Mitsurugi főszereplésével.


6.
6.
jszili32
#5: Hmmm...
Jól hangzik.
Jó ötlet ez a Missiózás egy oldalnézetes bunyós játékban, sokkal jobban meg lehet tanulni a játékot ilyen missiós rendszerrel mint azzal hogy elkezdesz egy arcade game-t és csak simán levered az ellent, jobb az hogyha különböző feladatokat állít eléd a program, mert így sokkal jobban ráreflexálódsz a játékra, és ha már meg csináltad az összes missiont akkor simán kijelentheted, hogy versenyképes vagy.
5.
5.
Trapyd
#3: Hasonló volt a 2. részhez, de sokkal több lehetőséggel, némi stratégiával megcsapatva.
3.
3.
jszili32
#1: Nekem a 2. részben tetszett, de gondolom ugyanarra gondolunk :)
2.
2.
Kreto
#1: Igen azt én is imádtam :)
1.
1.
Trapyd
Valami jópofa dolgot szeretnék látni. A 3. részben nagyon tetszett a missziósdi :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...