TGS 2013: Deep Down gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Ahogy a Capcom megígérte, az idei TGS-en hosszabban is betekinthetünk az időutazás témáját boncolgató Deep Downba. Páncélos hősünk éppen egy hátborzongató kazamata megtisztításán ügyködik.

A TGS-re élesített prezentáció hat és fél percen át mutatja a Deep Down játékmenetét. Egy sötét kazamata mélyére merészkedik hősünk, ahol különféle feladványos és vérszomjas ellenfelek várnak rá.

A Deep Down jövőre jelenik meg PlayStation 4-re.

23.
23.
Blackhard89
#22: Hát, kedves barátom hogy ha a mai teljesítményét nézzük a capcom-nak akkor........hogy is mondjam nem szabad tőlük sokat várni
22.
22.
Huntsman
#21: Biztos, hogy tud. Azért ennyire a capcom se szar! :D Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy ezt most akkor mmo és nincs singléje? Meg mi ez a szar cím, hogy " Deep Down", ez még a project munkacíme? Ezzel a játékkal kb annyira titkolóznak, mint a bungie-s Destinyvel. Jó lenne mindkettőről egy zsáknyi infó, hogy tudjuk mi fán teremnek.
21.
21.
Blackhard89
#20: Azért hihetetlen hogy a 3 mozdulatnál többet nem tud a karakter :(
20.
20.
roli33
Videó alapján az jön le, hogy nehézkes, lassú az irányítás, a kamerakezelés sem a legjobbnak tűnik, hack n' slash-nek nagyon lassú. Dark Souls II eddig sokkal jobban tetszik. Viszont lehet hogy könnyebb lesz, az nem negatívum nálam.
19.
19.
Pharaoh
1. Eddig minden anyag ilyen minőségben van fent a játékról (még a GT-n levő HD-s videók is)! Egyébként grafikára és látványra tényleg nincs panasz, igazi next gen cucc!

2. Lehet védekezni és az ebben a videóban látott támadás, az "power" szúrás volt, az alábbi két linken már használ (egy szinte ugyanúgy kinéző) gyengébb szúrást, ezen felül láthatunk más fegyvereket és öt féle varázslatot is!

http://www.gametrailers.com/videos/pauqe9/deep-down-tgs-2013--yoshinori-ono-walkthrough--japanese-stream-

http://www.gametrailers.com/videos/84wfi0/deep-down-tgs-2013--co-op-dragon-encounter--stream-

Ez a középkori körülmények között, de a jövőben játszódó koncepció, akár még érdekes és ütős is lehet, de én is a fejlesztő cég nevétől féltem a projectet!
18.
18.
giga321
Nekem ez eddig nem tetszik. Tűz az szépen meg lett benne csinálva. Graf is jó. de eddig nem valami érdekes. Mondjuk még fejlesztik szóval nem döntök róla elhamarkodottan.
17.
17.
metercsiken
#15: Persze elhiszem, hogy az sem jó, ha folyton beleakad az ember, de akkor sorvadjanak el a tetemek( vagy hasonló ), és akkor már nem is gond.
Vagy egyszerűen lépjen fel/rá a döglött dolgokra.( ha meg arrébb akarnám lökni akkor azt rúgással meg lehetne oldani )
De nem vagyok szakértő az ilyenekben, csak egyszerűen rossz látvány a "habkönnyű" szörnyek.
16.
16.
hurkagyurka2
Nagyon szomorú vagyok, mert az előző videók alapján nagyon vártam ezt a játékot. Eddig... Hát ez valami botrányos, még ha pre-alfa akkor is. Úgy bökdös azzal a lándzsával, ahogy más géppuskával lő... Ezeket a fél képernyőt kitakaró felugráló "tippeket" komolyan gondolták? Mire továbbnyomkodja az ember, 3x levágják... "Kösz Csoki, sokat segítettél..." Valóban agyatlannak tűnik az egész, azért reméljük a végeredmény nem ilyen lesz. Ebben az esetben ezt a videót kár volt kiadni, pláne ilyen gyatra minőségben. Gondolom feltétlen ott akartak lenni a TGS-en, aztán lesz ami lesz...
15.
15.
Huntsman
#14: Ez a ragdoll effekt sajnos sok játékban ilyen gagyi. Jól néz ki mikor a halott ellen legurul a tetőről stb, csak tényleg faszán bele is lehet akadni, nem beszélve mikor 10 méteren át tolja az ember maga előtt a tetemeket.
A tárgyak súlyát is sokszor elbaszarintják. Pl mikor a CS-ben úgy viselkedik egy nagy tégla mintha papír lenne :D
14.
14.
metercsiken
Sajnos azt kell mondjam, eddig a videóig tetszett a játék, de most rengeteg dologgal bajom van!
Pl. védekezni nem lehet, vagy csak nem akart?
A dárdával is lehet( lehetne ) máshogy támadni, nem csak szurkálni.
De a legrosszabb dolog az, hogy ott vannak azok a "nagy" szörnyek amik min vagy 200 kilósak lennének, de a haláluk után úgy rugdossa arrébb a tetemet mintha egy párna lenne! :(
Nem hiszem el, hogy ilyenekre nem tudnak normálisan odafigyelni, pláne a nextben!?

Persze tudom ,hogy még fejlesztés alatt van( ezért sem sérült ), és ez csak amolyan előzetes kedvcsináló, az igazi kedvcsináló előtt.........
De ez így akkor is elvette a kedvem......
Pedig jó lenne, ha jó lenne! : )
Aztán majd meglátjuk milyen is lesz.
13.
13.
Trapyd
Aki erről a videóról nem tudja megállapítani, hogy vacak minőségű, hááááát...

A játék vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon béna. Mindkettőre találunk példákat ebben a videnyóban. Gondolom még nagyban készül. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
12.
12.
DON GONDOCS
Jól nézki hack n slash is, csak valahogy nem az igazi.
11.
11.
kivenoko
Elég idegölő lesz ez a harcrendszer ha jönnek ellened 6-an... eléggé butuska játéknak tűnik eddig. A látványra nincs panasz! :D
6.
6.
Huntsman
Arra nem gondoltok, hogy lehet alapból ilyen a gém? Hiszen Capcom! :P
5.
5.
Tokodboy
#4: Ez nem blur, hanem szar minőség. Kockásodik a kép, kis felbontás.
4.
4.
Dreadlox
#3: van 720p, az meg hogy mosott lehet nem a recorder hibája, hanem a játék alapből mosva van blurral hogy fedje a texturahibákat
3.
3.
Tokodboy
Basszák már meg!
Nem igaz, hogy ebből a szarból nem tudnak kiadni normális minőségű és felbontású anyagot. 1988-at írunk vagy mi a franc van?
2.
2.
Huntsman
1.
1.
Moldren
Számomra csak egy dolog zavar be a képbe, ami elrontja az egészet: "Capcom".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...