TGS 2013: Előzeteseket kapott az új Yakuza is

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Két előzetest is kapott a Yakuza Restoration a Tokyo Game Show apropóján, és bár mindkettő japánul szól hozzánk, azért kapunk némi ízelítőt a sztoriból és a játékmenetből is.

A Yakuza Restoration (vagy ahogy a japánok hívják, Yakuza Ishin) 2014. február 22-én jelenik meg PS3-ra és PS4-re, de lesz belőle PS Vitás változat is. A nyugati premierről továbbra sem tudni semmit, de ez aligha lepi meg a rajongókat. Az új spin-off főszereplője Sakamoto Ryoma lesz, a történetről és a játékmenetről készült előzeteseket alább láthatjátok.

7.
7.
shatterhand
#4: Nekem ég és föld a különbség. Japán sandbox erős korlátokkal (minden helyszinnek csak pár utcás kerülete járható be, azok is töltésekkel). Meg sok olyan apró dolog van benne ami arra jó, hogy el lehet mondani ezt és ezt is lehet benne csinálni, de valójában semmi pluszt nem ad.

De pont emiatt is tetszik. Saját stílusa van és nem egy gta klón. Nekem jobban bejön mint a shenmue, ha már vmihez hasonlítani akarom.
Csak az itteni kiadás ne lenne olyan bizonytalan. Az 5.ről sincs hír,hogy most jön vagy sem. Akkor erre addig kár várni.
4.
4.
simon 555
A második videó valami hihetetlenül hangulatos:D
Megint tele lesz mini játékokkal:) Kövezzetek meg, de szerintem egy Yakuza játékban több tennivaló akad mint egy GTA-ban.
Kár, hogy ha meg is jelenik nálunk, valószínűleg ki lesz belőle vágva pár dolog....
2.
2.
Gamerdavid
Hangulatos game. A kard-pisztoly kombináció nagyon ötletes.
1.
1.
Huntsman
Mintha a 2 előzetes nem is egy játékról készült volna. Első nagyon ütős, a kurosawa filmekre emlékeztet, erre a gémpléjben meg behozzák ezt a misztikus villámzó, tüzes kardozást. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...