Három Valve-bejelentés is várható a jövő héten

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 21.
  • Teaser
Egy tegnap fellőtt teaser oldal tanúsága szerint három bejelentéssel is készül a Valve a jövő hétre, az elsőt már hétfőn megejti a fejlesztőcég. A Steam Boxról szinte biztosan szó lesz, de a Half-Life 3-ról is pletykálnak persze.

Három bejelentése is lesz a Valve-nak a jövő héten. A csapat tegnap lőtt fel egy új teaser weboldalt, ahol a Steam-univerzum 2014-es kibővülését emlegetik, a bemutatókat pedig annak a folyamatnak a lépéseiként aposztrofálják, ami a Steam nappaliba integrálódását hivatott lehetővé tenni.

Az egyik bejelentés szinte biztosan a Valve saját Steam Boxára vonatkozik, Gabe Newell már a héten arról beszélt egy linuxos konferencián, hogy "a jövő héten több infót is megosztanak azzal kapcsolatban, milyen lehetőségeket látnak arra, hogy a Linuxot becsempésszék a nappalikba". Az igazán érdekes dolog viszont az, hogy három bejelentés is lesz (az elsőre hétfőn kerülhet sor), így elkezdhetünk találgatni, hogy miről szól a másik kettő.

Nos, valaki azt mondja, Half-Life 3-ra is számíthatunk, és szerinte erre itt a bizonyíték. Köszi, Cuppak!

78.
kopic
#75: Semmi baj, eloszor en is azt hittem, hogy hivatalos......:/
77.
kopic
http://store.steampowered.com/livingroom/SteamController/
:(:(:(:(:(:(:(:(
WHY ??????????????????????????????????????:S
76.
bukall
Ah, fake link, elnézést kérek mindenkitől, de annyira megörültem, kérem törölni a hozzászólásaimat :(
75.
bukall
Ide is felteszem :), bocs a SPAM-ért, de ez nem tűr halasztást :)
http://store.stearnpowered.com/app/246720/
74.
dow225
kamu énis megnéztem photosoppal és nemjött ki az ábra 2 haverom is próbálta hogy kijöjjön a hl3 jele és ők profi photosopposok szoval az biztos kamu ! :(
73.
Hlug2340
#53: Na ez egy magas lambda. :D
72.
jszili32
#71: Igen a reggeli varázsgomba általában ilyen dolgokat erdményez.
71.
Rakottkrumpli
#70: Én próbáltam és lószar sincs ott, de valami half life jelhez és egy hármashoz hasonló minta kijött a pacából, de lehet, hogy csak beleképzeltem már, vagy csak a reggeli varázsgomba adag tett be...
70.
NereusLaceee
Valaki ezt a ps-es dolgot maga is kipróbálta? :) Mert én hiába torzítottam akárhogyan a színösszeállítást... semmi sem jött ki :)
69.
jszili32
#67: 100% hogy a Source 2 Enginere kiadott első játék nem a Left4Dead lesz, erre fogadni is mernék!
68.
jszili32
#65: Oké de közel járok hozzá.
67.
bukall
Szerintem biztos hogy L4D3 lesz az egyik :) és a Source Engine új motorjával fog futni. Tehát a Steam Box-szal meg is van a három bejelentés :P:D
66.
Rakottkrumpli
steambox, Source 2, half life 3, ha nem, akkor kabbe gyíkok! Bár az elsőt leszarom, de a másik kettőnek minimum együtt kell megjelennie karöltve.
62.
jszili32
#61: Ugyanezt mondtam én is.
61.
br1Koo
#56: TF biztos hogy nem lesz, ugyanis a tf2-ből is úgy megszedik magukat, ahogy más már szégyelné. A hl3 viszont esedékes és bizakodva várom a bejelentést.
60.
jszili32
#59: Te talán kipróbáltad?
59.
PrimYaz00
#57: ha elolvasod a kommenteket vagy csak szimplán kipróbálod, akkor rájössz hogy fake
57.
jszili32
https://www.youtube.com/watch?v=U2557K2YNeI
56.
jszili32
#54: Én várom az új TeamFortress-t, és nagyon örülnék egy bejelentésnek, de nem hiszem, hogy kiadnának egy újabb TF játékot, mivel hogy a mostani TF is nagyon jól játszható és teszem hozzá ingyenes.
55.
demon68
kipróbáltam photoshopban amit csinál, kamu.
54.
Dízel
Ebből a kamu PS-ből is látszik mennyire akarja a nép a HL3 at. nem Left 4 Dead 3-t meg új TF-t meg family szart. hanem HALF LIFE 3-at! ha most nem lesz akkor várhatunk a ps5ig...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...