Késik a World of Warplanes

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 21.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervekkel ellentétben csak novemberben rajtol el a Wargaming legújabb fejlesztése, a World of Warplanes. Az indok a szokásos: kell még egy kis idő a munkálatok befejezéséhez.

A Wargaming bejelentette, hogy csúszik a World of Warplanes rajtja, a játék csak november 12-én indul el Európában, és november 13-án Amerikában.

Vlad Belozerov, a World of Warplanes munkálatainak vezetője azt mondta, azért van szükség a megjelenés eltolására, mert "elkötelezettek abban, hogy egy remek játékot tegyenek le az asztalra, és biztosak akarnak lenni abban, hogy az megkapja azokat az utolsó simításokat, amire szüksége van".

"Az extra fejlesztési idő lehetővé teszi a csapatnak, hogy finomítson a játékegyensúlyon, és biztosítsa, hogy minden fícsör tökéletes legyen a rajt előtt" - tette hozzá.

A World of Warplanes jelenleg nyílt bétatesztelés alatt áll. A Wargaming szerint az itt megszerzett tapasztalati pontok nem vesznek majd el, viszont nem is úgy kapjuk meg őket, ahogy a bétában összegyűjtöttük: a játék alsókategóriás repülői között osztják majd szét őket.

3.
3.
Ecneb
Amennyi hiba van benne, nem is csodálom, hogy próbálják javítgatni. Csak kár, hogy semmit nem fognak tudni kezdeni vele. WOT egyik nagy kedvencem, viszont az is tele van hibákkal :/
1.
1.
Gamerdavid
Ha igaz hogy azért késik mert még dolgoznak vele és javítják a hibákat, felőlem késhet, de akkor ne legyen egy bughalmaz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...