World of Warplanes PC

A World of Tanks készítőinek legújabb MMO-ja, amelyben a főszerepet a repülőgépek kapják!
Típus: Akció, Második világháborús, MMO, Repülõs

World of Warplanes - kell egy kis Iron Maiden

A Wargaming második világháborús repülős játéka és az Iron Maiden frontembere, Bruce Dickinson egy klip és egy videósorozat erejéig kollaborált, ennél jobban összeillő párosítást pedig nehezen tudnánk elképzelni!

E3 2016: Gyarapodott a hiányzók névsora

Az Electronic Arts és az Activision után újabb két cég jelentette be, hogy nem lesz ott az idei E3-on. Ők persze kevesebb embernek fognak hiányozni, de ez a rajongókat valószínűleg nem vigasztalja.

Akcióban a World of Warships

Új kedvcsinálót kapott kapott a World of Warships, ezúttal egy rövid, gameplay jelenetekkel operáló trailert nézhettek meg a játékról. Közben úgy hírlik, a Wargaming szélnek eresztette a World of Warplanes fejlesztőit.

World of Warplanes teszt

A tankok után a repülők kerülnek a főszerepbe Wargaming új játékában. A World of Warplanes a hosszú bétafázis után nemrég repült ki hangárjából, hogy elődje babérjaira törjön.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Már azt hittem, hogy a PlayStation 4 amerikai rajtja miatt nagy csend lesz itthon játékmegjelenések terén, de szerencsére a kiadók rám cáfoltak: lesz miből válogatni a következő napokban!

Oktatóvideón a World of Warplanes

A tankok után a Wargaming csapata az égbe tekint, azaz a légi harc kaotikus küzdelmei kerülnek előtérbe legújabb free-to-play címében. Ha eddig értetlenül pislogtál és nem tudtad hová tenni a játékot, akkor most figyelj!

Késik a World of Warplanes

Az eredeti tervekkel ellentétben csak novemberben rajtol el a Wargaming legújabb fejlesztése, a World of Warplanes. Az indok a szokásos: kell még egy kis idő a munkálatok befejezéséhez.

GC 2013: World of Warplanes - megvan a dátum

Ha már szóba került a War Thunder, nem árt megemlékezni a konkurenciáról sem. A Wargaming.net free-to-play repülős címe szeptemberben jelenik meg, addig a nyílt bétatesztben tehetjük próbára képességeinket.

World of Warplanes - holnap indul a nyílt bétateszt

Észak-Amerikában és Oroszországban már ma, Európában pedig holnap élesednek a szervek és kezdetét veszi a World of Warplanes nyílt bétatesztje. A Wargaming.net alkotásában harmincfős légi csaták várnak rád.

E3 2013: Jön a konzolos Wargaming-játék is

Mint tudjuk, a World of Tanks fejlesztői megvették a F.E.A.R. 3 készítőit, az azóta Wargaming West néven működő csapat pedig már dolgozik az új játékán, ami nem mellesleg a Wargaming első konzolos címe lesz.