TGS 2013: Színpadon a Battlefield 4

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 22.
  • Videó
Link másolása
A DICE elvitte a Battlefield 4-et a japánokhoz is, ahol bájos, mandulaszemű lánykák közreműködésével prezentálta a játék multiplayerét. Ami már érdekesebb, hogy a PS4-es verziót demózták. Igen, a shooter 60 fps-sel futott.

Hét perc gameplay vár ránk a Battlefield 4 multijáról, a TGS-en egyébként Daniel Matros producer osztott meg a játékról pár finomságot a kíváncsiskodókkal. Most élesben is megcsodálhatjátok a PS4-es verziót, amely 60 fps-sel fut, akár 64 fős csaták közepén is.

A hivatalos Battlefield Blogon egyébként a Battlelogról tudhattok meg számos részletet. Szó esik az ingame integrációról és a globális ranglistáról is.

25.
25.
McDuff
már unom ezt a pályát,komolyan mondom már most betanultam minden zugát baszki,mire megjön a játék,kenem-vágom!:D
mostanra azért megnéznék már egy másikat is "élőben",nem csak a trailerekben!
24.
24.
xxxgamer4ever
Nem teljesen értem miért van egy ilyen gyenge minőségű videónak hírértéke. Semmit se látni...
21.
21.
amd33
#19: http://playstationcommunity.hu/note/9618
20.
20.
amd33
#19: Nem onnan te jó ember, hanem az E3-on meg a Gamescon-on is fel voltak háborodva az emberek ,hogy jóval szebb pc-n és ps4 nem tudja azt a grafot mint a full pc, kb medium high szintet tud de maxot sehol egy high end pc még mindig jóval erősebb mint egy ps4...
19.
19.
Tokodboy
#18: Minden elismerésem, hogy ezt egy ilyen szar minőségű videóból kimerted jelenteni.
18.
18.
amd33
Viszont még így is messze elmarad a full pc-s graftól...
14.
14.
Gamerdavid
#13: Nekem a BF3 PS2-re van meg, stabil 80 fps.
13.
13.
kit erdekel kemuri, 60 fps megy ps4en is, paran meg fikaztak hogy csak boxon megy 60 fps bla bla...:-)
12.
12.
piskóta
Hát, engem viszont ez az egész "Kemuri jelenség" rohadtul szórakoztat. Teljesen olyan, mint Boborján a Besenyő családból. Szóval hajrá Kemuri, meg Amumu, meg Songoku meg kitudja hány neved van még : D
11.
11.
Gamerdavid
Kemuri egy paraszt. Szerintem valahonnan az afrikai Niger környékéről jöhetett. A helyesírásáról csak annyit, hogy biztosan sokat tanulmányozta az egyiptomi hieroglifákat és az ősi sumer írást. A beszédéről az állapítható meg, hogy álmában megtanult (persze nem tökéletesen) magyarul mint ahogy Doroth Eady is megtanulta lefordítani az egyiptomi hieroglifákat.

Az egész gyerek csak azért van a GK-n hogy minket csesztessen. De az is lehet, hogy egy utazási iroda honlapját kereste és véletlenül idetévedt.

A kommentjeiröl megy annyit hogy el se olvassa (nem tud olvasni) a cikket csak odafosik valami hülyeséget. Ha mondjuk egy kommentírás közepén rájön a foshatnék, inkább ráül a sarkára, csak azért hogy elküldhesse a "játék jó várok én nagyon aztatot" baromságát.
10.
10.
hurkagyurka2
Ilyen minőségben minek tesztek ki videót? Nem hogy a 60 fps nem jön át, de olyan grafikailag, mintha Sega Megadrive-n futott volna a progi...
9.
9.
hurkagyurka2
#6 na, ugye hogy olvassa... :)
8.
8.
NECROMORPH
Kemuri ROCKS \m/ [¤ł¤] \m/

A BF3-al nem játszottam, de ez tuti vétel lesz. BFBC2 után ez így már fejlődés lesz, már várom és kíváncsi leszek majd saját szemmel, hogy mit fog produkálni a jövőbeli PS4-emen.
6.
6.
Pharaoh
5#: Trapyd, engem Kemuri eddigi "munkássága" nem akasztott ki, de már a sokadik felhasználói fiókját hozza létre, ugyanarra az ocsmány véleménnyilvánítási formára és gondoltam szólok neki, bár a stílusához hozzátartozik, hogy beböfög valamit, aztán annyiban is hagyja a dolgot, így valószínűleg nem is látja a reakciókat és az én kezdeményezésem is felesleges száj/billentyűzet "tépés" volt!
5.
5.
Trapyd
#3: Csak nevetni tudok rajtatok akiket így kiakaszt és szétsavazza a fejeteket a koléga. Hajrá Kemuri!
4.
4.
Trapyd
#1: Nos haver, ha így áll a "helyzet" a helyedben elmennék pornózni.
3.
3.
Pharaoh
2#: Kemuri! Mi a holymotherfuckerbitchniggashit-ért reg-elsz 600 acc-ot és hányod tele a komment szekciót?
1.
1.
Gamerdavid
Az a szép japán csaj, tyű, beadnám neki a hara kirit egy 60 cm-es (félbehajtva) csemege uborkával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...