Olyan, mint a Limbo, a Metroid és a Monkey Island

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb ígéretes Kickstarter-projekt a láthatáron, a The Fall a Limbo, a Super Metroid és a The Secret of Monkey Island keveréke lesz a fejlesztői szerint. A gyűjtés már most sikeres, csak a stretch goalokért kell szorítani.

A The Fallban nem egy embert irányítanak majd a játékosok, hanem egy eszméletlen ember által hordott spéci páncélba programozott mesterséges intelligenciát. A feladatunk az, hogy biztonságba helyezzük a sebesült kollégát, ehhez az ígéretek szerint Monkey Island-szerű interaktivitás, Super Metroid-szintű felfedezés és Limbo-színvonalú látvány asszisztál majd.

A fejlesztéshez 17 ezer kanadai dollárt akartak összegyűjteni a készítők, ez már össze is jött: az október 9-ig tartó kampány a cikk megírásának pillanatában közel 22 ezer kanadai dollárnál tart, így nincs más dolgunk, mint azért szurkolni, hogy a projekt minél több stretch goalt érjen meg. Ez nem mellesleg azért is érdekünk, mert a játék alapvetően PC-re, Mac-re és Wii U-ra készül, viszont megfelelő mennyiségű pénz esetén a fejlesztők fontolóra veszik a linuxos, a PS4-es, a PS Vitás, az Xbox One-os és az ouyás változatot is.

6.
6.
br1Koo
úúúyeee de imádtam a limbot, remélem ez is faja lesz
5.
5.
Yanez
Nagyon várós, fôleg ha Vita-ra is jön! Bár ha nem lehet benne kocsikat vezetni és fodrászhoz járni, akkor meggondoloandó.
3.
3.
"upon completion of your mission you will be terminated. goodbye" :)
2.
2.
ennijofat
Nekem tetszik! Végre nem kérnek annyi pénzt amiből luxusvillát lehetne csinálni. Remélem behajtanak 38k-t, hogy jó legyen a design, a cutscenek, meg a harcrendszer. Meg persze ez szerintem jó lenne WiiU-ra is.
1.
1.
gel00
Mintha a Limbóban lévő kislányt egy szőrős kopasz majom erőszakolná meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...