The Fall MAC, PC, WIIU

A The Fall a Monkey Island, a Super Metroid és a Limbo keveréke.

A Surviving Mars az Epic heti ajándéka

Némileg ugyan megkéstünk vele, de nem mehetünk el szó nélkül az Epic Games Store e heti ajándéka mellett. Ezúttal egy kiváló városépítő-túlélőjáték, a Surviving Mars lehet ingyenesen a miénk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe a héten, kifejezetten sok megjelenésnek örülhetünk a következő napokban. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába, hogy mire számíthatnak a játékrajongók!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az uborkaszezonhoz mérten egész kellemes hétnek nézünk elébe, igaz, túl sok ütős megjelenésnek ezúttal sem örülhetünk. A héten érkezik például a God of War III felújított változata és az EA új golfjátéka is.

The Fall - a robotok is lehetnek jók

Még 2013 szeptemberében mutatkozott be a The Fall, amely a Limbo, a Metroid és a Monkey Island szerelemgyerekének tűnt. A játék még tavasszal megjelenik konzolokra is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a héten több érdekes cím is megjelenik, valószínűleg a többségetek fantáziáját már a Watch Dogs izgatja. Kitartás, már csak ezt az éjszakát kell átvészelni valahogy, utána lehet hackerkedni!

Olyan, mint a Limbo, a Metroid és a Monkey Island

Újabb ígéretes Kickstarter-projekt a láthatáron, a The Fall a Limbo, a Super Metroid és a The Secret of Monkey Island keveréke lesz a fejlesztői szerint. A gyűjtés már most sikeres, csak a stretch goalokért kell szorítani.