20 millióba euróba került a Beyond

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 24.
  • Biznisz
Link másolása
Tudjuk, a GTA V rekordköltségei után nehéz igazán megdöbbentőt mondani, de talán érdekességnek ez sem utolsó: francia lapértesülések szerint a Beyond: Two Souls 20 millió euróba fájt.

A francia Le Figaro értesülései szerint 20 millió euróba, körülbelül 27 millió dollárba került a PlayStation 3-exkluzív Beyond: Two Souls. Az nem tisztázott, hogy ez az összeg csak a fejlesztésre (illetve Ellen Page, Willem Dafoe és Hans Zimmer gázsijára) vonatkozik-e, vagy a marketingköltségeket is tartalmazza.

A Beyond ezzel nagyjából egy ligában focizik a Quantic Dream előző játékával, a Heavy Rainnel. Az a játék 22 millió dollárból készült, 8 millió dollárba került a promója, és ehhez jött még 10 millió dollár, ami a terjesztésre ment el. A játék 100 millió dollárt hozott a Sony konyhájára, nyereség tehát volt bőven.

A Beyond: Two Souls október 11-én jelenik meg, a demója pedig már október 1-jén megérkezik.

16.
16.
Raatkainen
GTA 5-höz képest kutya füle:D
15.
15.
aRkye
Döntöttem! Nem ruházok be új generációs gépbe, inkább veszek egy PS3-at a Doboz mellé. Nem kevés kíváló minőségű exklúzív cím jelent meg a Sony gépére, amit bánnék, ha kihagynám őket, s a fenti cím is nagyon várós. Főleg, hogy a Fahrenheitet imádtam, a Heavy Rainről is csak pozitív véleményeket, élményeket hallottam-olvastam. Számomra várhat még a generáció váltás.
13.
13.
RangerFox
"20 millióba euróba" javítsátok ki : 20 millió euróba.
12.
12.
gyerecske
11.
11.
Gamerdavid
20 millió volt a QTE halmaz? Szép összeg.
1.
1.
2pacal
Nàlam az év legjobban vàrt jàtéka...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...