The Chronicles of Spellborn

  • Írta: szabi
  • 2005. december 31.
  • Képek
Link másolása
Újabb MMORPG, mellyel egy újabb fantasy világban vezethetjük újabb hősünket.
Úgy tűnik, a marketingesek kitalálták, hogy ha valami rém egyszerű dolgot akarnak eladni a nagyközönségnek, akkor csak a neve elé teszik a "The Chronicles of..." szöveget, és ezzel gyakorlatilag úgy megszórják misztikummal a terméket, mint Kaszás Géza egy átlagos hétköznap délben meghinti Vegetával az aznapi felvidéki libacombot.

Istenigazából nem tudom, hogy miért éri meg MMORPG-ket készíteni még mindig,World of Warcraft mindent visz, másrészt pedig így is annyira telített a piac, hogy szerintem egyszerűen nincs már annyi ember, akiknek lenne ideje játszani - vagy csak én vagyok pesszimista. No de engem nem is kérdeztek meg a holland hiszen egyrészt a Spellborn csapat tagjai, amikor belevágtak a címben szereplő játék készítésébe.

Ugrás a galériához

A képek igazából nem nagyon érdekesek, habár a játék motorja a híres-hírhedt Unreal 2.5! Valami nagyon komoly háttérsztorit is kitaláltak a srácok ott a tulipánok és egyéb emberek által kedvelt növények országában, mert a játék alcíme az, hogy "What lies hidden must befound'? Hú, mintha csak valami Sharon Stones thriller IMDB-s adatlapján látnám ezt a szöveget, máris beleborzongok. Szó van még valamiféle "5 áldozatról", meg kövekről, meg kasztokról, meg újfajta, csodajó közös csapatmunkáról...

Videót is találtam nektek a játékról, ha egy picit is vonzódtok az online fantasy világokhoz, akkor csekkoljátok!

The Chronicles of Spellborn videó és egyebek
5.
5.
Myko Alto
Hmm... Gondoljuk át ezt egy kicsit... Milyen sok stílisban leledzenek a játékok és ezen stílusokon belül mennyi favorit, nagyágyú van? Ha ezt átgondoljátok, akkor végülis valahol választ kaptok arra, hogy mekkora létjogosultsága van még több mmorpg játéknak! :D
4.
4.
fojesz
Nos tényleg a WoW után már MMO-t készíteni az elvben már bukás! Nem sok újat lehet már felmutatni, ami új van azt a legújabb WoW ápdétben mindig megkapja a nép. (Most is hallottam, hogy vmi szilveszteri banzáj volt - szal ...) Ok, persze a régieknek van némi esélyük, lévén vmennyi közönséget szerezhettek a WoW elôtt.
3.
3.
General Thomas
Pedig reméltem ,hogy a fôoldalonm levô kép szerinti rajzfilm szerû lesz a grafika.... érdekes lett volna ;)
2.
2.
lewton6
hát, leszürted a lényeget... :)
1.
1.
zoenn
Látszik,hogy növényeket esznek, nézzétek meg a karaktergenerálóképen lévô karaktereket, igencsak girhesek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...