The Chronicles of Spellborn

  • Írta: szabi
  • 2005. december 31.
  • Képek
Újabb MMORPG, mellyel egy újabb fantasy világban vezethetjük újabb hősünket.
Úgy tűnik, a marketingesek kitalálták, hogy ha valami rém egyszerű dolgot akarnak eladni a nagyközönségnek, akkor csak a neve elé teszik a "The Chronicles of..." szöveget, és ezzel gyakorlatilag úgy megszórják misztikummal a terméket, mint Kaszás Géza egy átlagos hétköznap délben meghinti Vegetával az aznapi felvidéki libacombot.

Istenigazából nem tudom, hogy miért éri meg MMORPG-ket készíteni még mindig,World of Warcraft mindent visz, másrészt pedig így is annyira telített a piac, hogy szerintem egyszerűen nincs már annyi ember, akiknek lenne ideje játszani - vagy csak én vagyok pesszimista. No de engem nem is kérdeztek meg a holland hiszen egyrészt a Spellborn csapat tagjai, amikor belevágtak a címben szereplő játék készítésébe.

Ugrás a galériához

A képek igazából nem nagyon érdekesek, habár a játék motorja a híres-hírhedt Unreal 2.5! Valami nagyon komoly háttérsztorit is kitaláltak a srácok ott a tulipánok és egyéb emberek által kedvelt növények országában, mert a játék alcíme az, hogy "What lies hidden must befound'? Hú, mintha csak valami Sharon Stones thriller IMDB-s adatlapján látnám ezt a szöveget, máris beleborzongok. Szó van még valamiféle "5 áldozatról", meg kövekről, meg kasztokról, meg újfajta, csodajó közös csapatmunkáról...

Videót is találtam nektek a játékról, ha egy picit is vonzódtok az online fantasy világokhoz, akkor csekkoljátok!

The Chronicles of Spellborn videó és egyebek
5.
Myko Alto
Hmm... Gondoljuk át ezt egy kicsit... Milyen sok stílisban leledzenek a játékok és ezen stílusokon belül mennyi favorit, nagyágyú van? Ha ezt átgondoljátok, akkor végülis valahol választ kaptok arra, hogy mekkora létjogosultsága van még több mmorpg játéknak! :D
4.
fojesz
Nos tényleg a WoW után már MMO-t készíteni az elvben már bukás! Nem sok újat lehet már felmutatni, ami új van azt a legújabb WoW ápdétben mindig megkapja a nép. (Most is hallottam, hogy vmi szilveszteri banzáj volt - szal ...) Ok, persze a régieknek van némi esélyük, lévén vmennyi közönséget szerezhettek a WoW elôtt.
3.
General Thomas
Pedig reméltem ,hogy a fôoldalonm levô kép szerinti rajzfilm szerû lesz a grafika.... érdekes lett volna ;)
2.
lewton6
hát, leszürted a lényeget... :)
1.
zoenn
Látszik,hogy növényeket esznek, nézzétek meg a karaktergenerálóképen lévô karaktereket, igencsak girhesek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...