Boldog új évet!

  • Írta: Daks
  • 2005. december 31.
  • Hír
Link másolása
A Gamekapocs minden kedves olvasójának boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk. Válasszatok minket 2006-ban is!
A Gamekapocs minden kedves olvasójának boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk. Válasszatok minket 2006-ban is!

Remélem már mindenki befalta a virlit, a lecsét meg a malachusit, úgyhogy lassan lehet készülődni a nagy év végi bulira! Reméljük idén nagyon jól éreztétek magatokat itt a GK-n és jövőre is velünk tartotok. Mulassatok nagyon jól a 2005-ös év utolsó estéjén!
11.
11.
crytek
Jedi Survivor game passba kerül idén. Sőt ha megint lesz majd 1€s ubi+ akkor jó év elé nézünk.
Holnap humble choice ami indítja az évet :) Ez a 3 game már kileakelődött Marvel’s Midnight Suns,Two Point Campus,Aragami 2 szóval csak remélni lehet ,hogy valami értelmes is kerül majd bele :)
10.
10.
Doomsayer
Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Tele vannak az alvás szerverek és így nincs hely most nekem, így sajnos kénytelen vagyok játszani, amíg a többiek szunyókálnak.
9.
9.
rocko
Lenne egy kerdesem, a buek az hosszu vagy rovid "u"? Mert mindket valtozatot 1000 helyen lattam es nem tom eldonteni melyik a helyes. (bar en a "búék" valtozatra szavaznek)
8.
8.
fojesz
BUÉK!!! :)



RTL: tényleg nagy hülyeség volt végig filmeket betenni... nekem elment a kedvem az otthon maradástól, mikor megláttam a reklámot. :/
7.
7.
rocko
A petardanak tenyleg nincs ertelme, de a tuzijatekot en is nagyon szeretem. Ejfel utan mi is lottunk nehany raketat. Csak sajnos kellokeppen illuminalt allapotban voltam, igy a raketak sorrendjet az hatarozta meg, hogy melyik gyujtozsinort lattam, talaltam epp meg:)
6.
6.
Shifty
Kicsit megkésve, de én is kívánok minden kedves GK Tagnak és minden kedves olvasónak Boldog Új Évet!
5.
5.
Myko Alto
NEm akarom elrontani...csak az a baj, hogy ilyenben már olyan rég volt részem... konkrétan 15 évvel ezelôtt... az meg baromira rég volt, talán azért is lelkesedek ennyire érte. Hozzáteszem, a petárdázás szerintem nem menô, meg veszélyes is, de a tüzijáték...(sóhaj)
4.
4.
Myko Alto
ÉÉÉn személy szerint a tüzijátéknak nagy híve vagyok! Fogni, kert, szépen leszúrni az összeset a földbe és ügyesen, sorrendben aktiválni ôket... Oké, tartsatok gyereknek, de ez van! Szép tüzijátéktól még mindig boldog tudok lenni! :D
3.
3.
lewton6
2.
2.
MikeReem
Boldog uj evek kivanok en is mindenkinek
1.
1.
Myko Alto
Tipikus EMi! Most értem haza és azonnal írok is én is, hogy BUÉK mindenkinek, aki a GK stábhoz tartozik (igaz, levélben már kaptak hasonlólat tôlem) és persze mindenki másnak is, aki olvasni jár ide, forumozni avagy csak a szemét gyönyörködtetni! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...