Carmageddon: Reincarnation - a jövő év elején

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A jövő év elején mutatkozhat be a Carmageddon: Reincarnation a játékosok előtt is, igaz, első körben csak a Steam Early Access keretei között játszhatunk az új résszel. Kickstarteresek előnyben.

Most, hogy a második androidos Humble Bundle-lel felfrissítettük a carmás emlékeinket, ideje megnézni, mi a helyzet az új résszel, a Carmageddon: Reincarnationnel.

Nos, a játék munkálatai - bár nem ma kezdődtek - viszonylag szépen haladnak, ha minden jól megy, a jövő év elején (értsd: 2014 első negyedévében) ki is próbálhatjuk a Steam Early Access keretei között. Bár a Stainless Games nem részletezte túlzottan, hány autóval, pályával és játékmóddal vághatunk neki az anyagnak, az biztos, hogy később különböző bővítmények várhatók hozzá.

Aki a Kickstarteren vagy a PayPalen keresztül legalább 15 dollárral járult hozzá a fejlesztéshez, ingyen megkapja majd a játék standard csomagját, viszont lesz egy teljesebb pakk is, ebben minden DLC benne lesz - jutányos ár mellett.

A Carmageddon: Reincarnation egyébként nemcsak PC-re, hanem Linuxra, Mac-re, PS4-re és Xbox One-ra is készül.

5.
5.
Szudzsio
Remélem ütős lesz! Jó lesz végre valami carma alapú játék mert a piac el van telítve fosnál fosabb játékkal!!!
3.
3.
Clayman
Ha már így szóba került a Humble bundle. Tegnap estétől jövő hét szerdáig van a Humble weekly akciója, érdemes vetni rá egy pillantást...
2.
2.
crashpipi
Én is nagyon várom. Az egyet imádtam és a 2-vel is elég sokat játszogattam. :) Viszont én attól tartok, hogy már nem fog megfogni benne semmi. Rengeteg év eltelt, felnőttünk... Valami nagy újítás kell, mert a régi játék modern köntösben kevés. :(
1.
1.
hurkagyurka2
Kíváncsi vagyok rá nagyon, anno nagy kedvencem volt! :) Kérdés, hogy a HANGULATOT sikerül-e visszahozni, modern köntösben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...