Az év végén jön az Xbox Fitness

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Érkezik a Xbox Fitness a Microsoft next-gen masinájára. Ha tested karbantartására vagy az ideális alak elérése végett áldoznál némi pénzmagot, akkor keresve sem találnál jobb programot az új konzolon.

Személyre szabott edzésprogramokat találunk a frissen bejelentett Xbox Fitnessben, ráadásul olyan neves trénerek dirigálnak majd neked, mint Jillian Michaels, Tracy Anderson, P90X, Insanity és több más sportember is. Mondjuk számomra nem mondanak túl sokat, ám a tengerentúlon bizonyára ismertek.

Mit is kell tudni az Xbox Fitnessről? Például azt, hogy előfizethetünk rá, akár addig, míg formába nem lendülünk. Az Xbox Live Gold tagsággal rendelkezők 2014 decemberéig ingyen használhatják a játékot. A Kinect teljesen feltérképezi a testedet, még a pulzusszámodat is méri, az edzések 10-60 perces időtartamot ölelnek fel. Lesznek lágyabb és keményebb elfoglaltságok is.


Az Xbox Fitness segít abban, hogy végig motivált legyél, miközben keményen megdolgoztat. A játékmenetbe különféle kihívások is beépülnek, megdönthetjük korábbi eredményeinket, vagy barátainkkal is összemérhetjük fittségünket.

Megjelenés az év végén.

11.
11.
Vendy01
#9: ne haragudj de az a hülyeség amit te mondtál...a sport sosem hülyeség és nincs összefüggésben a "táposokkal" vagy a norbi kajákkal, valakinek igenis motiváló, hogy így tud edzeni
10.
10.
medson
Tuti Xbox ha lesz zsém rá :), mondjuk személy szerint nem emiatt mert a fitness annyira nem vonz de a kinectben szerintem óriási lehetőségek nyugszanak még, ez csak a kezdett.
9.
9.
adriano28
ezzz de egy nagy hülyeséég :D kb olyan mint a norbi kaják meg réka edzések .. :D sok táposnak kiváló :D
8.
8.
supair
#7: Pedig a majmok általában sportosak.... ;-) #3
7.
7.
#3 Neved a jeled!Ez a szánalmas :)
#4 Egy kis olvasás még senkinek sem ártott.Keres rá nyugodtan.

Kinect 2 nél már milliméterben meg nanoszekundumban beszélnek ennyit a pontosságról.Én azokra a játékokra leszek kíváncsi amik úgy hasznosítják,hogy pl megérinted a szemed elő ugrik a hud vagy zsebedből veszed elő a térképet :)

6.
6.
Espio
Ecsém, ez tuti vétel lesz nálam. Insanity-t folyamatosan tolom, Shaun T nagyon jó edző. Ezután majd box előtt csapathatom akkor :D
4.
4.
csongor1996
Elárulná nekem valaki, hogy egy kamera mégis hogy mér pulzusszámot?
3.
3.
majomember
ez nagyon gay :D mintha valami parodia lenne, szanalmas
2.
2.
Tony Horton es P90X!!!! Mostmar tuti, hogy XO.
1.
1.
DevilGamer
Milyen szexi trénercsajok vannak! *.* Egy-egy hajolásnál felmegy a pulzusom 120-ra, pedig csak állok :) 1 hét alatt olyan alakom lesz, mint az Xbox One-nak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...