Xbox Fitness XBOXONE

Xbox Live Gold-tulajok számára ingyenesen is elérhető fitneszjáték Xbox One-ra.
Típus: Fitnesz

Xbox Fitness - vége a dalnak

Még az Xbox One premierjekor indult útjára az Xbox Fitness alkalmazás, ám a Microsoft most úgy döntött, elkaszálja a szolgáltatást. A játékban neves fitneszedzők tartották kordában testünket.

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.

Xbox Fitness teszt

Ha új játékkonzol kerül a lakásba, az ember barátnője elveszti az eszét. Mintha az exünk bukkant volna fel a múltból, csipkés fehérneműben, szexre éhesen, a helyzet menthetetlen, erre kell számítani Xbox One vásárlásnál is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

Az év végén jön az Xbox Fitness

Érkezik a Xbox Fitness a Microsoft next-gen masinájára. Ha tested karbantartására vagy az ideális alak elérése végett áldoznál némi pénzmagot, akkor keresve sem találnál jobb programot az új konzolon.