Kibővül a The Last of Us

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 27.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Naughty Dog lerántotta a leplet a The Last of Us soron következő három letölthető tartalmáról. A játék mellé Season Pass-t is válthatunk 19,99 euróért. Igen, lesz sztori-DLC is.

Kezdjük az alapjáték alternatív befejezésével. Igen, a fejlesztés aktív szakaszában többféle lezárással kísérleteztek, ezek egyike Musical névre hallgat. Némileg akciódúsabb, mint az eredeti és simán el tudtuk volna képzelni a játékban is.

Külön öröm, hogy a The Last of Us támogatása a jövőben sem áll meg. Október 16-án érkezik az Abandoned Territories Map Pack, amely a multis térképfelhozatalt bővíti néhány új helyszínnel. Pontosabban itt lesz a Suburbs, amelyben homokvihar borzolja a kedélyeket. a Bus Depot egy városi helyszín a háttérben szabadon kószáló zsiráfokkal, míg a Hometown egy hátborzongató, sötét és holdvilágos pálya, ahol a lopakodáson lesz a hangsúly. Végül a Bookstore-ban a zárt terek dominálnak, több szintes terepről van szól.


A második DLC  egyjátékos küldetést tartogat, s egy új karaktert ismerhetünk meg benne. A single player csomag december-január tájékán érkezik. A harmadik bővítmény szintén a multira koncentrál majd, megjelenése 2014 első felében várható.

Olcsóbban hozzájuthatsz a DLC-khez, ha 19,99 euróért Season Pass-t vásárolsz a játékhoz, s pluszban exkluzív kiegészítőkkel szépíthetjük multis karakterünk fizimiskáját, ezek száma 60-ra rúg. Megkapjuk a Nightmare maszkot és a malacbőrös kalapot is.

16.
16.
coderman
#15: Lol, nyilvan nem ez a musical lesz a dlc-ben, ezt csak mokabol tettek kozze a youtubeon.... Nem tudom miert pont ebben a hirben van belinkelve....
15.
15.
deviques
Na ezért biztos nem fogok fizetni. Megmosolyogtam volna, ha ingyenes DLC-ként közzéteszik, mókából, de ezért a marhulásért képesek pénzt kérni?
14.
14.
keiji maeda
még jó hogy nem ez lett a vége :)
13.
13.
Jared
tuti vétel a pass jeee madafaka time végre dlc :)
12.
12.
#7: Nálam ez meg a Batman Arkham Origins meg az AC4 lesz az év játéka.:)
8.
8.
Pasallusz
imádtam :) a legjobbak közt a helye
7.
7.
EBR2000
#2: Ez igaz hisz ha más tálalással is de ugyanaz a cselekmény.... De ez az éneklés... Kiborított! :D Ki tudja? Esetleg az InFamous-ben is lesz?!

Nalam talán ez az év játéka! Meg a GTA az esélyes de azzal még nem játszottam.
6.
6.
avus
5.
5.
olasz0331
Ha Last of US akkor jöhet minden minden formában !! Számomra egyértelműen az év játéka! bár ott lesz még a Beyond Two Souls is :)
2.
2.
#1: Hát eléggé érdekes, de ha úgy nézzük, akkor ugyan az mint az eredeti befejezés.
1.
1.
EBR2000
Hát az alternatív befejezés fura... :D
Nekem tetszett, drámai meg minden de miért énekeltek? :P
Én viszont nem fizetek DLC-kért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...